Miss.Independent
Me,Myself & I
- Член од
- 26 јуни 2013
- Мислења
- 1.386
- Поени од реакции
- 3.400
22.Aloha-8
23. 7 minutes-9
24.Inside out-10
25.Mamma mia-8
23. 7 minutes-9
24.Inside out-10
25.Mamma mia-8
Lele isto lani mi se desi, bas gleam u moviespottin 2015, pa posle bitch bese za popravanje, poso me nervirase taka da stoiПа и левел по него сте крстиле. А ве лаже тука ве шие. Арно јас што сум тука па да ви кажам.
@Anon тебе не очекував да ти се провне вакво нешто.
Барам најстрога казна за ваква манипулација!
Ја ви се чудам како не ве мрзи за секој филм да ставате линк. Алал нека ви е стварно, јас едвај мерак имам филм по филм да ги напишам, уште на секој да му копирам линк, за тоа време уште еден филм ќе изгледамНе е лошо да ставате линкови од имдб на филмовите. Вака никад нема да ви изгуглам филм.
Еден таб кајгана, втор таб моите рејтинзи на имдб, го влечеш филмот од имдб на кајгана и толку, и име и линк.Ја ви се чудам како не ве мрзи за секој филм да ставате линк. Алал нека ви е стварно, јас едвај мерак имам филм по филм да ги напишам, уште на секој да му копирам линк, за тоа време уште еден филм ќе изгледам
Ја ви се чудам како не ве мрзи за секој филм да ставате линк. Алал нека ви е стварно, јас едвај мерак имам филм по филм да ги напишам, уште на секој да му копирам линк, за тоа време уште еден филм ќе изгледам
Исто и јас правам, само од Letterboxd (ако сте забележале, моите линкови се до Letterboxd). Еден прозорец Кајгана, друг Diary на Letterboxd, селектирам наслов, copy, alt+tab, paste = имаш и име, и линк. Полесно и побрзо од пишувањето име по име.Еден таб кајгана, втор таб моите рејтинзи на имдб, го влечеш филмот од имдб на кајгана и толку, и име и линк.