- Член од
- 22 јануари 2011
- Мислења
- 17
- Поени од реакции
- 0
Е у право си за почетокот, јас сум сеа „дури“ 17ти левел и уште работам да го зеам тоа што ми треба.MAG си е супер, малку на почеток е тешко бидејќи сите имаат 500 пати подобри ствари од тебе ама како напредуваш со левел ќе остануваш 2-3 мин жив не само 1 .
Џои вика иди играј ја и преживеј 1минута па кажи, јас викам иди играј ја со Мув и преживеј 5 секунди
Играва бара стварно теам плеј без тоа е ... А до сега што сум играл е катастрофа. Им викаш иди на Б они ќе ти отидат на А, абе сите спротивно праат од тоа што ќе им кажеш.
Иначе за преживување се преживува и најдобрите ситуации се на Suppression и на Acquisition (или на нашки кажано "team deathmatch until no refills" и "dude where's my car?" :pos2:
каде што може да се фати тактичка позиција со повеќе играчи каде што ги држат сите агли и се лечат цело време. Таму може, ама на Sabotage и Domination (т.е. "Blow up everything you can" и "Full map splatterhouse") има многу повеќе трчање за да се фатат позициите, па според тоа и многу повеќе гинење.
Иначе играм со Move з’ш ми делува понормално, ме нервира аналогот за нишанење. :uvo:
За team play апсолутно си у право Timi, мислам дека сите само трчаат по XP и на никој не му е гајле дали ќе се исполнат задачите или не. Епа нека гинат
А за Raven, мислам дека ќе испаднат ОК. јас барем иам среќа да не губам 90% од игрите, мислам дека имаат потенцијал ама ете... SVER имаат најискусни играчи.
Still getting giddy about that expensive rocket launcher.