LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Не ми е гајле дали сте задоволни или незадоволни, има и други што не ја гледале. Модерирам во 5.35 сабајле избришав едно чудо пораки, кога стигнавте? Ја заклучувам, кога ќе се вратам ќе продолжите. Ајт на спиење сите :star:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Шо праите луѓе? Средувате впечатоци уште? :drk:

Член од
6 март 2007
Мислења
307
Поени од реакции
184
Тоа е се народе!
Беше добро додека траеше, многу ке ми недостига серијата.
Вредеше да се гледа.
Крајот беше феноменален, баш онаков како што треба. Прашање сега е дали има ли достојна замена за серијава?

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Гледам има различни мислења по нетов околу тоа дали крајот бил добар или не...
Тоа е кога некои премногу размислуваат како би завршило, па сега не им чини кога не било по нивно. :)
Јас серијава ја гледав за да ме релаксира, не за да се напнувам многу околу неа. Крајот сосема беше на место и ми се допадна. :)
Збогум за LOST, дефинитивно најдобрата серија на изминатава деценија!

Член од
25 ноември 2007
Мислења
464
Поени од реакции
19
После првото гледање, мислев дека крајот е многу лош, ама сега го гледав финалето уште еднаш и мислам дека сфатив најголем дел од работите и дека ова беше единствен добар начин да завршат.

D

dbt

Гостин
WTF!!! За ова срање се замарав 4-5 години. Од сегашна перспеткива не вредеше, само толку.

Е

експерт

Гостин
многу ми се допадна крајот
ми личеше на крајот на серанови

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
шо испадна .. да не испадна некој сонувал цело време? :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Само да прашам од што сте задоволни ? Од тоа што сите си се најдоа на крај, big whoop. Ништо не одговорија, катастрофа. Ако незнаеле што праат неморало толку работи да нафрлуваат. Боље сите да умреа и никој со никој да не се видеше веќе, отколку шпанскава серија на крај...

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Од аспект на ликовите, СЕ' си се објасна како што треба и се беше супер изведено... Би лажел ако речам дека не очекував да се објаснат некои „виши сили“ над МИБ и Џејкоб, или пак некоја постара цивилизација да ни биде прикажана (хиероглифите бе), но тоа е тоа, нивна замисла (или недостаток на истата), можеа наместо некои тупи сцени од сезонава да го средат тоа малце, или во 5 сезона со time travel најубо ќе беше... Не дознавме кој беа со чамецот ко патуваја низ времето Соер и дружината на дождот (не знам дали ви текнува), не дознавме мноооооооооогу работи кои ако ги почниме и ги танчиме до ситници ќе се дуплираат страниве на темава... Трагичното е тоа што сега согледувам(е) дека имале простор за тоа и МОЖЕА да објаснат многу повеќе, да ни фрлеа коска и конкретно да ни кажат ТОА Е ТОА.

Како и да е, една од најдобрите серии на сите времиња заврши, серија за кој уште долго ќе се зборува како маестрална приказна прикажана на оригинален начин.

Честитки до целиот тим за добрата работа.

Е

експерт

Гостин
јас читав спојлери и имаше објаснето многу сцени кои не беа во финалето, мислам дека може да очекуваме да бидат во двд-то

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
И заклучокот е? :)

Одговорија на неколку прашања: Што, каде, кога, .... ама не одговорија на најважното: КАКО?

Сега ќе најдеме некоја страна со листа од 100 работи кои не беа објаснати. Тоа сите што го очекувавме...

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
luge ve molam kazete go krajot..nemozev da ja gledam poslednata epizoda i uste se nerviram za toa...:((((
inace serijata bese TOP...

Kajgana Shop

На врв Bottom