I couldn't care less about an apple product.Денес е промоцијата, се шпекулира со цена од 300 до 350 долари, исто можно е iPad мини да биде во три-четири различни бои, итн, итн... Ќе видиме за некој саат.
Епа гледам само првото мислење на темава е за ајпад мини. Другите се кажуваат што имаат.Џои, ај молим те.
Тема за BSOD си има ваљда таму негде, ова е тема за нешто корисно.
не е тоа чудно - apple се обидува да го засени surface уште пред да излезе.А интересно е тоа што извадија и нов ајпад, iPad 4. Иако 3-ката излезе месец Март епл се одлучува да извади нов за рекордно време.
Чудно од страна на епл
Комерцијала ќе ги убие. Колку и да се ебаваат со големи ресурси, ќе паднат ако вака продужат. Веќе оние што ги пратеа поради квалитет лека полека ги напуштаат. Башка што се ограничени во перформанси споредено за таа цена. Плаќаш фенци а не и компативилност. Башка вака што прават „иновации“ на секои 3 месеци, за гаџети кои реално на европскиот пазар се во благ пад, поради својата иновативност. Купецот коа ќе даде 200 евра за геџет треба да го држи поддршка бар 5 години. Овие усраа на секоја година да си принуден да зимаш нов. Уствари си имаш избор и да им кажеш Чао џаци. Башка iPad според мене е нешто најнепотребно што излегло. Ај нека виде кец и два. Киндлот кој има помала цена, има повеќе употреба. Ако сакам да користам компјутер ќе зеам лаптоп. Ако сакам да имам нешто покомпактно ќе зеам мобилен за у џеп. Таблет за да се куропецам по кафичи ми е дебилизам. А друга сврха не глеам.А интересно е тоа што извадија и нов ајпад, iPad 4. Иако 3-ката излезе месец Март епл се одлучува да извади нов за рекордно време.
Чудно од страна на епл
По која логига споредуваш таблет со мобилен? -.- Или да се пофалиш дека имаш галакси с3И без пари да ми даваат не го користам доволен ми е галакси с3