DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно на овие од Valve им дојде памет па изгледа грешката ке биде исправена :vozbud:

добро а за каков голем update зборат, не сум во тек и немам инсталирано test. инаку браво за diretide, но сепак огромна грешка беше што не го пуштија кога требаше !!!!

Diretide is back, само ме интересира, пред една година играв сам, со рандом и некако слаби ајтеми даваше дека рошан не го тепавме брзо, има тоа врска ? Ако да не е лошо да се збираме по 5 души од тука и фидање на пуџ, рошан паѓа за 1 секунда па може да се падне некое скапо ајтемче.

^Сигурно тие финтици веќе нема да палат, во спротивно во минус ќе влезат валве :D

1399823_451453188298386_1848012928_o.jpg

има валве објавено кога че го пушта новио абдејт?

Aј бе малце дискусија на темава. :)

Сигурно нема најак херој во играва, за секого си има counter, ама затоа има ептен интересни херои за играње.

За мене се Clockwerk, Pudge (иако ретко го играм), Rubick и Batrider.
Посебно clock-от, со хукот шо фаќа од 3000км ми е ептен јак во последно. :D

А најдосадни дефинитивно ми се Drow Ranger и Spirit Breaker. Пушти прва, трчај низ цела мапа, пушти улти и стегај само десен клик и толку, друго ништо не ни правиш со херојов. Или пак DR, пушти silence и стегај само десен клик и то. Ептен досадни и глупи херој за играње.

Ваши некој најинтересни (или најомилени) херои ?

Aј бе малце дискусија на темава. :)

Сигурно нема најак херој во играва, за секого си има counter, ама затоа има ептен интересни херои за играње.

За мене се Clockwerk, Pudge (иако ретко го играм), Rubick и Batrider.
Посебно clock-от, со хукот шо фаќа од 3000км ми е ептен јак во последно. :D

А најдосадни дефинитивно ми се Drow Ranger и Spirit Breaker. Пушти прва, трчај низ цела мапа, пушти улти и стегај само десен клик и толку, друго ништо не ни правиш со херојов. Или пак DR, пушти silence и стегај само десен клик и то. Ептен досадни и глупи херој за играње.

Ваши некој најинтересни (или најомилени) херои ?

За мене најинтересни Clockwerk ( исто ) :P , Batrider , Nyx , Alchemist i Shadow Fiend. Делиме исто мислњете за drow rangerot ме нервира и мене или па Sniper кога ќе ми земат две магии и само десен клик ништо не се дешава едно монотоно неможам да сфатам како им се интересни да ги играат само тие херои ( некој не сите) .

Storm Spirit, Invoker, Dragon Knight, SF, Wr... Тие ми се мене по интересни така...посебно сторм... страшен херој нема што...

Најинтересни-Shadow fiend, pudge, io,mirana.
Најтапа- drow ranger, spiritbreaker, sniper и сите аутотак херои само со десен клик, нема шанса да победам партија кога ги играм нив а друг против мене ако ги игра партали ме праве.
Нај јак херој има- Void. /

Нај јак херој има- Void. /

Не не е нај јак... Еве на пример PA можи да те отепа на еден удар... Друга предност на PA е тоа што таа секогаш ќе ти скокне прва тебе и под услов да се нафармани двајцата таа 100% ќе има абисал и ќе кркаш стан 2 секунди во кои може да те збрише како ништо.. Друга предност ако зборуваме за 1 на 1 е тоа дека на PA не и треба бкб против воид така да можи наместо тоа некој друг итем за дпс... Како и да е...во дота нема нај јак херој.. ако мислиш дека има тогаш си тежок нуб...без навреда... Дота не е игра 1на 1 туку 5в5 и како таква побитен е тимот одколку еден херој...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom