Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Се надевам знаеш кој е Џими Марфи.Останативе појма неам кои се.
Е во случај да не знаеш - Џими М. бил како care taker manager по фев. 1958 додека не се опоравил Базби.

Не знам, не знам. Затоа реков не ме мрзеше да проверам. Не искочив на памет да лупам бројки. Како и да е, муабетот ми беше дека дотичниот само лупа ко Максим по дивизија :D

Ако е точно ова, руни е пичка од карактер

Наводни разговор између Фергусона и Рунија текао је овако:
Руни: Шефе, морамо да разговарамо.
Фергусон: Не желим да расправљам са тобом да ли научници могу да оживе диносаурусе, као у филму Парк из доба јуре. Заборави, то се неће десити.
Руни: Није то. Видите, знам да сам рекао и раније да имам уговор још две године, али желим да идем сад. Хоћу трансфер.
Фергусон: Баш желиш то, зар не?
Руни: Да, желим.
Фергусон: Е па не идеш ти нигде, глупане са пресађеном косом. Ја идем, али ти не идеш.
Руни: Шта сте рекли за моју косу?
Фергусон: Нисам спреман да кажем свима, али Вејне, ја одлазим, идем у пензију на крају сезоне, а ти остајеш у клубу.
Руни: Шта? Не, не можете у пензију.
Фергусон: Могу да радим шта год хоћу. Могу да лансирам пиво користећи краљичине гаће и да шутирам плишане мачке ако то хоћу. Ја идем у пензију, али ћу остати у близини да мотрим на тебе.
Руни: Али то не значи...
Фергусон: Да Вејне, то значи баш то. Доводим мог старог пријатеља Дејвида Мојеса да ме замени. Да, долази човек којег си издао и којег си испљувао у својој аутобиографији и којем си касније морао да плаћаш одштету. Чудно, зар не?
Руни: Али...
Фергусон: То је то Вејне. То је оно што добијеш када ме јавно обрукаш...
Руни: Али ја желим у Бајерн.
Фергусон: Ха! А зашто би те они желели? Они су најбољи тим на свету, а ти си само бледа сенка играча какав си некад био. Чак си и овде замењив, ниси више битан. Сада си други пут показао да си нелојалан према клубу, а и више од тога ако рачунамо твој приватан живот.
Руни: Не морам то да прихватим.
Фергусон: Мораш Вејне. Чак и ако идем у пензију, ја сам и даље шеф. Дуго после мог одласка
ја ћу се и даље бити главни и потрудићу се да испашташ због својих захтева.
Руни: Онда хоћу у Париз.
Фергусон: Иди у Париз. Иди и питај Дејвида Бекама о лекцији коју сам га научио и о томе колико шавова има изнад ока. И поред тога од њега ћеш чути о мени само лепе речи, јер зна да то не би била последња лекција.
Руни: Продајте ме или ћу испричати медијима да се повлачите.
Фергусон: О, па ти ми то претиш момчино? Слободно им кажи. Ја ћу све демантовати, а три дана после тога ћу објавити да идем у пензију. Само да се играм, као што се сад играм са тобом. А кад Мојес дође овде, покушај да не разочараш по други пут у животу.
Фергусон: Када Мојес дође овде, пробај да га поново не испљујеш. Овај пут може ти на суду узети и кућу.

Добра прикаска, си мислам, колку години ќе треба да поминат да се сними квалитетен игран филм за Фергусон, 5-10 веројатно, кој би го играл во главна улога?

Добра прикаска, си мислам, колку години ќе треба да поминат да се сними квалитетен игран филм за Фергусон, 5-10 веројатно, кој би го играл во главна улога?
Џорџ Клуни, нема друг избор :))

^^ Сериозен си?
Ако да онда сигурно во слободно време навиваш за Јунајтед :D
--- надополнето: 10 мај 2013 во 01:45 ---
Али прееска случајно залетав во фан клубов на Јунајтед кога видов какви сериозни коментари за видеото за реакциите после пензионирањето за Фергусон што го направи Talksport и одма сфатив каква грешка сум направил :ROFLMAO:

јас претпоставив, не помислив... не треба да имаш факултет за да разбереш :)
другарче многу сериозен ти беше пристапот, ни у сон не треба да имаш најмал сомнеж или било каква дилема од тоа дека постојат шанси тој дијалог навистина дека се случил...
не се лути, слатко се изнасмејав убаво ми дојде :P

Daniel Day - Lewis.
Кога можеше да го глуми Обама, Фергусон би бил piece of cake(gum). Само да му ги погодат мастиките.

Да се знае кој е најдобриот автор :P
Го очекувам на Струшките вечери на поезијата. Цела сезона се отепа од пишување! И ако не му дадат награда нашиве, срам да им е :icon_lol:
--- надополнето: 10 мај 2013 во 03:31 ---
p.s. :icon_lol:

946763_10151349080686504_45300147_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom