Што кога на вашиот партнер некои работи му се побитни од вас?

GrD

Член од
27 октомври 2008
Мислења
289
Поени од реакции
5
Ke si gledam da bidam so nejze pocesto kolku mozam. Iako neam devojka sea.
Mene ke mi bide relaksacija so nejze da bidam. (da ne tormozi so glupi muabeti samo :D).:back:
 
Д

Демијан

Гостин
Па според мене нормално е да има некои работи што и се побитни од мене.Исто е и кога јас имам девојка имам многу работи побитни од неа.Тука нема ништо чудно.
 

`Jomero

Jomi =)
Член од
26 февруари 2007
Мислења
241
Поени од реакции
8
Paaa nisto ne bi napravil.. bi i se javil na telefon pram edna kavga se karame karame i to drugata den pak ako ne mi ide po kef pak ce i se javam ce se karame karame i taka ce si odime duri ne mi se skara hahiaehiea dosadno mi e! :)
 
Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Jas treba da sum na prvo mesto pred site i pred se,se drugo e sporedno...:wink:,ako padnam na 2ro mesto a ne daj boze podole....ke mu kazam:helou:
 

Ајанта

Македонка
Член од
21 декември 2008
Мислења
580
Поени од реакции
37
Што ќе се случи со вашата врска ако дојдете до точка да заклучите дека на вашиот дечко некои работи му се побитни од вас?
Земаме значи конкретно тривијални работи како фудбал, нет, кладилници, скејтање...нешто што може да го прави и кога нема да има можност да биде со вас, а сепак го избрал пред вас?
Што понатаму?
Се справувате со тоа?
Ставате крај на врската?
Поставувате ултиматуми?:toe:
Начелно, сакам да бидам покрај човек кој има содржина, интереси, круг на пријатели, професија, хоби.....
Сосема незрело е да очекувам или тој да очекува да се „тимариме“ 24 часа на ден! Ниту трпам вакви ултиматуми, ниту поставувам. Важно е на љубовен план јас да сум No1, а зад мене да нема ниту едно пополнето место:pipi:
Е, сега, сосема е поинаку ако нешто му станало пасија, го претворило во зомби, ама тоа е ситуација за медицински (психијатриски) третман, и не мислам дека во темава се алудира на таков екстремен случај.
 
Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Само договор, јас не се лутам ако некоја работа стави пред мене, па не сум само јас приоритетна работа во неговиот живот како што не ни само тој единствена работа во мојот живот, има можеби и многу поважни работи што треба да ги стави пред мене или пак јас пред него, не се лутам во секој случај а ни на крај памет па не ми е крај на врска да ставам, не се врти сватот околку мене па да очекувам само јас да му бидам најважна. Се разбира ако тоа штети на врската подобро е да се прекине но ако е во нормални граници ок е тогаш :toe:
 
Член од
16 август 2008
Мислења
26
Поени од реакции
1
na decko mi mu e povazen kanterot, dotata i wow od vremeto so mene :mad:@ sekogas "MORA DA ODI DOMA" i odi na kanter:s
 

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
На дечко ми му е поважно пентарењето по планини од мене:)) Ама немам проблем со тоа, дури и прифатив да одам некогаш со него. Штом он дојде во кафана и одседе до крај, зошто јас не би можела да се обидам да го сфатам тоа што он го прави...? Врската е за правење компромиси и имање желба да се функционира... Јас имам желба, имам воља за компромиси... Ако го гледам истиот труд и од негова страна, нема да ми пречи два пати неделно да знам дека ќе се посвети на она кое го сака, негово право и не би му го одземала, нити би се мешала во тоа.
 

.:TINA:.PINK

.:oksimoronka:.
Член од
17 август 2008
Мислења
354
Поени од реакции
16
zavisi od situacija, no najverojatno ke razgovaram so nego i ke go ostavam da razmisli uste ednas za toa sto mu e povazno. No bi mozelo i da svatam vo nekoj slucaj ako e nesto poseriozno
 

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Конкретно во мојот случај, по се изгледа цигарите и’ се поважни од мене... Не знам уште кој друг каприц и задоволство и’ е поважен од мене, па иако во 99,99% од ваквите случаи се повлекувам, поради мојата лична приврзаност кон неа, ќе почекам да видам дали планира нешто да промени...
 
Член од
26 јануари 2009
Мислења
230
Поени од реакции
10
Zavisi so i e povazno od mene i vo koja smisla povazno od mene . Naprimer jas rabotam so muzika . Produkcija i red drugi sranja ali to ne znaci deka muzikata mene mi e povazna od nea . Mozam da toleriram nekoj raboti ali ako uvidam deka do epten visok stepen nekoj raboti i se povazni od mene ? Dovidzenja carice - MRSSSS . MARS U KRASAN KURAC
 
Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
хмм па имам некои работи заклучено што на мојот партнер му се побитно од мене пример другарките што има контакт од дете или 5-6 години не ставам крај на врската нема потреба од тоа ....можеби сам ќе свати некои работи и ќе промени а може и не ама не е толку страшно не ми е сеедно сепак но со некои работи мораш да живееш какви што се ако сепак го сакаш со цело срце и душа
 

Kajgana Shop

На врв Bottom