Фан Клуб: Шкендија

Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Кумановците ќе се соберат сигурно добра бројка.Они и онака често идат на ЈНА,а имаат и еден огромен транспарент ГРОБАРИ КУМАНОВО.Само што и Гробари се јака група.Една од појаките во Европа(Топ 20-30 групи заедно со тие од екс-ју големата четворка) ништо чудно да се нацртаат од Србија 2-3 000.Еве кај им е Скопје,а правење големи инциденти не им е нешто непознато.
Иначе леле да ни дојдете и вие и тие у Скопје......:sneaky:
Znaeme koi se grobarite,tie se vo TOP-10 vo Evropa.

Inace da vo Skopje ke ima invazija od Tetovo i od drugite mesta.Za niv ne me interesira kolku ke dojdat,ke bide veselo :)

Inace prvo da vidime dali ke gostuvame nie posle ke vidime sto ke bide na revansot.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.298
Поени од реакции
3.339
Осеќав дека Партизан ќе ви падне....Сега останува да видимо дали ќе има некакво гостување ваше, а за нивно сигурен сум дека ќе има ама 100% ќе ги ограничите што не е баш ферски :confused:

B

Beck's

Гостин
^ ograniceno neograniceno,neka si ja misli policijata kako ke se snajde na toj mec.Neredi bi trebalo da ima,u kakov stepen ostanuva da vidime

Член од
1 јуни 2011
Мислења
81
Поени од реакции
9
^^ Не ми одговори на прашањето. Значи излезе нешто а, па неможете да идете у Београд а едвај чекавте. Еееее баш штета...
ce vidimo i tie dajli ce dojdat :D
--- надополнето: Jun 20, 2011 1:06 PM ---
јас каа македонец ќе си навивам за шкендија оти е клуб од македонија, е сеа бил албански македонски тоа не ме интересира додека достојно а претставуе МАКЕДОНИЈА!!!
а и ќе ми биде мило да изгубат србите!!!
konecno nekoj iskren sto ne mu interesira publika ili nesto drugo...fala mnogu
--- надополнето: Jun 20, 2011 1:08 PM ---
Управата сигурно нема да ви забрани за гостување, освен ако не притиснете вие 'тајно' тоа да го направи.

Достојно тешко дека ќе може кога вадат Македонски знамиња и ставаат Албански и бар немаат ни 1 знаме на трибина Македонско важно наш преставник .. сепак ајде у најмала рака ќе бидат интересни натпревариве од секој аспект :)
jojj nema niedno albansko zname vo tribina...pa da tocno e sega nema...no koga ke dojde vreme na natpervoart ednoo golemoo albansko zname ke se otvori... i nesto drugo 99% od publikata sekoj ke ima albansko zname da znaes toa ;)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
И што пишуваш после некој искрен што не го интересира публика или ништо друго, а сам ти викаш дека ќе вадите албанско знаме и 99% со знамиња ќе бидете. Да бидеме искрени 99% бомба би ви фрлиле на стадионот па само знамињата да ви останат. Само поише ми е криво што од тука се палат некој Македонци што ќе навивале за Партизан...

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
ova sakav da prasam dali postoi nekoj sto ke naviva za Shkendija mesto za srbite :D

I da padneme vazno ke vidime interesen duel,poln so spektakl.Pa sea i golema sreka ke ni treba za nesto poveke
Никој не навива за Србите(освен Србите кои ги има во Македонија тоа да ви е јасно),јас би навивал за Шкендија како екипа од Македонија,која во составот би имала и Македонци и странци,но никако не би ве подржал вас на трибините што вреѓате,оспорувате нација и сл.Инаку како што кажа и Тони знаеме сите кои се Гробари,така да поштедетене од детски муабети ќе сте напраеле инциденти со нив.Сејте бе деца...
--- надополнето: Jun 20, 2011 1:19 PM ---
Кумановците ќе се соберат сигурно добра бројка.Они и онака често идат на ЈНА,а имаат и еден огромен транспарент ГРОБАРИ КУМАНОВО.Само што и Гробари се јака група.Една од појаките во Европа(Топ 20-30 групи заедно со тие од екс-ју големата четворка) ништо чудно да се нацртаат од Србија 2-3 000.Еве кај им е Скопје,а правење големи инциденти не им е нешто непознато.
Иначе леле да ни дојдете и вие и тие у Скопје......:sneaky:
Мислам нема потреба од ваше мешање :)

B

Beck's

Гостин
da pocenem sea po red
  1. Pisav i na LS temata,ke pisam i tuka,Grobarite ke bidat mnogu predpazlivi posto Uefa ceka najmal kiks od srbite,za da se zboguvaat ud evropskite natprevaruvanja
  2. Ima golemaaa razlika naseto gostuvanje od nivnoto,znaeme nie kaj odime,koja policija ke ne obezbedi,i znaeme kade oni doagaat,ovde nema potreba za ponatamosno diskutiranje
  3. Natprevarot vo Skopje ke bide zaeban od site strani,se dvoumam vo eskalacija na situacijata,posto znam koja policija go imame

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Лоша ждрепка :))))))))) Ќе го јадееете! :) Инаку за навивачи ништо чудно и од Солун да стигнат Gate 4 како збратимена навивачка група на Гробарите. Еве го кај е Солун на 3-4 саати пат.

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Објективно, ќе изгубат со добра гол-разлика и ќе ми биде баш мило.
А на трибини, ќе добиете лекција за да се спуштите малку на земја. Сигурно ќе ве надјачаат во навивање, затоа што од Гробарите што ќе дојдат 100% ќе пеат, а од вашите не сум сигурен. Минимум 4-5 илјади Гробари, што од Србија, што од Македонија.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
da pocenem sea po red
  1. Pisav i na LS temata,ke pisam i tuka,Grobarite ke bidat mnogu predpazlivi posto Uefa ceka najmal kiks od srbite,za da se zboguvaat ud evropskite natprevaruvanja
  2. Ima golemaaa razlika naseto gostuvanje od nivnoto,znaeme nie kaj odime,koja policija ke ne obezbedi,i znaeme kade oni doagaat,ovde nema potreba za ponatamosno diskutiranje
  3. Natprevarot vo Skopje ke bide zaeban od site strani,se dvoumam vo eskalacija na situacijata,posto znam koja policija go imame
Вие кажувате како ќе биде тука а вие дали ќе одите?Нивната бројка сигурно ќе биде толку колку што ќе им дадат карти ќе има голема бројка ќе има и од Гејт 4 и од Гробари еден куп а тоа дека сте послаб противник фудбалски сигурно е имаше послаби противници да добиете но ви се падна тежок..сепак со среќа.

M

MrzaRules

Гостин
значи колку само летате со претпоставки....според мене самиот натпревар уште одма можеби ќе се прогласи за натпревар од висок ризик...бидејќи сите ја знаат ситуацијата каква е...и ништо чудно да стаса известување од UEFA за забрана на гостински навивачи..нека не ве чуди и тоа ако се случи....за во Белград ако одат Балисти можеби ќе има некој инцидент,ама UEFA тоа го чека да ги плесне србите....а за во Македонија....сите знаеме до кој степен ни е полицијата...ако им биде дозволено на Гробари да гостуваат,тогаш полицијата ќе наебе...оти ситесме сведоци дека неможат да се справат со домашни утакмици на кои гостуваат по 300,500 навивачи а не па со добро познатите Гробари...ќе биде интересен дуелот,Партизан се појачува со солидни играчи,останува Шкендија да се појача и да гледаме интересна пресметка...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Опаа само чекаме да се официјализира....БАЛИСТИТЕ ќе патуваат кон Белград!!!
--- надополнето: Jun 20, 2011 2:14 PM ---
Еве нешто интересно од српски Блиц:

Pogledajte nastupe "Balista", navijača Škendije

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Колку што можев да прочитам на српски форум,какви се нивните реакции:
1. Премногу значи премногу се плашат од дисквалификација па комотно би ви осигурале гостување во БГ.
2.Нивното гостување овде не е проблем,зависи многу од тамошниот резултат но има големи шанси и да не дојдат од Србија бидејќи оние не се пички и при секоја мала провокација од ваша страна би било страшно.Така да има големи шанси да се дојде не организирано овде.А бројката не е во прашање само македонските Гробари би биле доволни,да не зборувам ако се направи добра организација па би доле ГЕЈЦИВЕ.
--- надополнето: Jun 20, 2011 2:31 PM ---
Еве еден МНОГУ добар текст:
http://www.mondo.rs/s209584/Sport/Fudbal/Skendija-_Zeleli_smo_Partizan.html

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom