Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

R

red.devil

Гостин
Вчера имаше поголеми проблеми од играта на Руни. Луи се стави во позиција да нема во тимот играч кој што ќе ја пренеси топката од сопствената половина. Така не се добива утакмица во ЛШ, јеби га.
 
Член од
14 април 2012
Мислења
31.535
Поени од реакции
62.412
Не се сеќавам која минута беше, ПСВ во напад, 6 наши играат одбрана, 4-цата што треба да играат напред ги нема НИКАДЕ во кадар... Тоа све треба да ти каже за нашата средина од синоќа, НЕПОСТОЕЧКА.
 
Член од
15 јули 2009
Мислења
3.362
Поени од реакции
3.249
Ништо не играме цела сезона..имаме среќа тоа е фактот што се влечиме за сега..НИКОЈ ОД НАПАДОТ НЕМА ЗАВРШНИЦА НИКОЈ!!НЕМА ИГРАЧ ШТО ЗНАЕ ДА ДАДЕ ЗАВРШЕН ПАС ВО ТИМОТ,ЕДНА САЛАМ АКЦИЈА НЕМАМ ВИДЕНО..Овој тим е многу далеку од нивото на Барса и Баерн..300 милиони потрошени за што???За да одпаднеме во групната фаза......
 
Последно уредено:

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.306
Поени од реакции
10.320
У тие 300 милиони ги рачунам сите нервози без разлика на трансферите.Ја не барам Меси да игра у Јунајтед или Роналдо.Јас барам тие што играат во Јунајтед да се понашаат како играчи на Јунајтед.А тоа е да не се откажуваат и секогаш да одат на победа.Лигуши и коментари по страна не заслужуваат да играат за овој клуб макар биле и х2 Меси.Убаво кажа видук, единствена добра страна на тоа што Ван Гал е тренер на Јунајтед е трансфер политиката се друго е класичен ужас.Не сакам да пројдеме групи зошто понатака ќе не удрат од земја, а и ќе имаме оправдување зошто сме кикснале некоја утакмица у ПЛ.Човеков е фанатик али очигледно нешто не штима во неговата глава кога се работи за офанзива.Ако не примиме гол ние не знаеме да дадеме.
 

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.530
Поени од реакции
17.887
Ќе се чешаме сега ако се вистина шпекулацииве,дека на зима ќе опне 170 милони за Робен и Бејл,а пак не купи тоа што ни треба
 
Член од
14 април 2012
Мислења
31.535
Поени од реакции
62.412
Нема шанси, нема теорија за такви трансфери во Јануари.
И Бејл и Робен се стандардни во своите екипи, играа веќе во ЛШ, така да, нема шанси некој да ни даде играч од топ 10 листата на сред сезона.

Ке се иде на Мане, Чаханоглу и нему слични играчи. Ма да, еве, и Куман вика дека ке биде тешко да го задржат Мане у Саутемптон, слично сценарио како што беше со Шнајдерлин.
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
Мане и Марсијал се чист доказ дека не треба да се коментира за трансфери пред време, поготово ако не си го гледал играчот :D Од смеење зошто не го зедовме Педро и грабежот што ни го направи Монако за Марсијал, до жалење зошто не дојде и Мане.
 
Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Ја не би се крстел у Мане толку многу, и во Чалхоноглу, Ериксен го сакам и Пјанич на лето, пошто и он има играно ЛШ, и Спарс нема да го пуштат Ериксен у Јануари оти и е главен играч, се на се може само желбата да ви се исполни за Мане, друг голем не верувам.
 
R

red.devil

Гостин
Кога викав без врска му ја скратија позајмицата кога се повреди Руни предходниот пат ме направивте ненормален. :D
Сега вака нека го шалтаат на кракторочни позајмици...
 
Член од
16 август 2009
Мислења
2.212
Поени од реакции
1.711
Трансфер политиката на Ван Гал е всушност неговата најдобра страна. Ди Марија не сакаше да игра за Манчестер, Фалкао :pos:, Перси е со една нога во гроб, резерва беше во Турција, Велбек-коментарот е непотребен, Чичарито е најлошиот и најнеписмениот шпиц кој играл за Манчестер.

Марсијал е трансфер на годината.
Се слагам, но зборот ми беше дека имаме дефицит на офанзивни играчи, а тоа се гледаше уште кога почна сезоната. Паѓа формата на Мемфис, Мата, Марсијал и Манчестер има проблем. Па Ван Гал го вади џокерот Фелаини од ракав и гледаме циркузи. :LOL:
 

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Не се секирајте, за месец дена кога филозофот ќе го презентира новиот Марсијал ископан од втора лига Танзанија ќе си к'снете од ова што го серете сеа. :kuracc:
Бре, само да се кукало.
 

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.700
Поени од реакции
6.627
Тоа е иднината на Јунајтед. Скапани просеци кои одат прво на позајмици а на крај и на перманентни трансфери во треторазредни екипи.
 
R

red.devil

Гостин
Мразам да критикувам и да се исмејувам на легенда од Јунајтед ама читнете го послендиот бисер на Сколс. :pos::pos:
Како бе, како?!?! Зошто не покажувал емоции требало во Јануари да бараат друг емотивен напаѓач... :popce:

"He doesn't look bothered if he misses a chance," Scholes said on BT Sport afterUnited's 0-0 draw with PSV.
"He doesn't look bothered if he scores a goal. As a centre forward, all you live for is scoring goals, all you want to do is score goals.
"He doesn't look like one of those players to me and maybe they need to go into the transfer market in January for one of them."
 

Kajgana Shop

На врв Bottom