Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024


  • Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.342
Поени од реакции
6.275
Марота изглеа работи да го донесе Гудмунсон од Џенова. Оган е момчето, кине сезонава, на секоја утакмица покажуе нешто плус го имам гледано неколку пати сезонава ме бендисуе.
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.239
Поени од реакции
41.564
Milo mi e iskreno za Acerbi, teska nepravda ke bese ako go kaznea vrz baza na ona sto Juan Jesus go kaza bez apsolutno nikakvi dokazi a se vrsese golem pritisok za toa, i se terase takov narativ. Bese i ostana nebiten covek Juan Jesus, ova mu se bukvalno edinstvenite 5 min slava sto on kako sportist gi dobiva, mu ostana uste nekoja nedela da glumi zrtva i da bide ispraten vo zaborav.

Ke dobiese kanonada emojinja od banani denes na insta a i na fb sto da ne, ama begaj dozivoten ban ke jadam sve da mu ebam snitchersko ja na nego.
 

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.432
Поени од реакции
4.031
Е сеа мајмунот бразилски да добие бан шо за без основа изиграва жртва и предизвикува непотребни скандали чисто дека е мајмун бразилски. Ти ебам тоа пичколузерско-жртва менталитетот.
 

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.336
Поени од реакции
57.931
Не може да добие бан затоа што го затвораат случајот дипломатски со „недостаток на докази“. Како што нема докази дека му рекол така нема ни докази дека не му рекол, и никому ништо. Ќе беше друго да беше доловено од камера, па експерти за читање усни, ти реков ми рече.
 

Џонтра Волта

Qué miras, bobo?
Член од
20 јули 2020
Мислења
9.013
Поени од реакции
55.302
Се шпекулира за штопери за кои сме заинтересирани летово. Ким од Баерн, Мавропанос од Штутгарт и Марио Хермосо од Атлетико. На овој шпанецов договорот му истекува летово, нека го земат што кур, левак е плус ќе може да го мења Бастони а и да игра централно. Селски е малце ама ок е си треба некој копач у екипа да дере. Мада мене фаворит ми е Ким ама тоа е тешко изводлива опција каде ќе треба да се плаќа пари а Жанг мали изгледа заглавил со тие Оуктри кредиторите па може летово да не замараат пак со глупости.
 

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.342
Поени од реакции
6.275
Тепаме денеска лесен тренинг, 3 или 4 комада.
Иначе Сомер ќе одмара заради повредата Аудеро стартер. Нека си ја извади платата дечкото.
 
Член од
16 октомври 2021
Мислења
357
Поени од реакции
708
Se gleda deka si se odmoreni deckive, vezat po teren a vekje 5ta minuta. :)
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.239
Поени од реакции
41.564
Рутинска победа реално глеано, 2 даени гола, шанси за уште толку, ниедна шанса на противникот кој се бори за опстанок, после репки каде едната екипа има истрошени играчи што играа за своите земји, и екипа која 2 недели се спремаше за мечов, поише и не може да се побара од ова денес што го понудија играчите на Интер.

Малце се залетуеме со муабети 3-4 парчиња ќе даеме и слично, тешко тоа, нарочито у земја ко Италија, впечатокот е дека Интер денес не беше нешто посебно а всушност сметам ако се земе све у предвид, изиграа супер наптервар. Треба да иаме у предвид и дека спласна малце еуфоријата и кај играчите, ментално тој пораз и елиминација би рекол и неочекувана во ЛШ ги осакати фудбалерите кои имаа далеку поголеми апетити у тоа наптерварување, од друга страна убедлива предност во калчо каде одамна веќе ги прогласија за шампиони, па и не изненадува што и нивото на игра малце е опаднато.

Сеа више играме од недела за недела, нема да имаат проблеми со замор и слично, рутински треба да се финишира сезонава, и да се завери скудетото што поскоро па да се даде шанса на млади фудбалери и оние кои не играа многу годинава ако има простор за тоа зашо може ќе атакува Инзаги на одредени рекорди сезонава ко број на поени или clean sheet текми па да тера скоро и до крај со најдобрите играчи. Секако и у ваква ситуација, мислам дека малце се претеруе со Фратези, бар овој сакам да има поише минути и да е стартер.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom