Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024


  • Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Абе и вие не сте токму жими све,една утакмица нагатомо БОГ алал да ти е во џеб го стави Салах,друга утакмица мрш да ти ебам атомската бомба,нит се водите нит се терате
Јас 5 години го хејтам тој слепецот кој нема квалитет да игра во нормален Интер..каков Салах какви бакрачи
 

Vandal

CURVA NORD
Член од
12 август 2012
Мислења
1.046
Поени од реакции
1.095
Јас 5 години го хејтам тој слепецот кој нема квалитет да игра во нормален Интер..каков Салах какви бакрачи
Брат за тебе ако глеаме,не знам еден играч да кажеш да ти се свиѓа,сите инвалиди
 
D

Darko_ufo

Гостин
A oва Мураков се да му ебам утакмицава[DOUBLEPOST=1448919925][/DOUBLEPOST]Нема Јоветиќ ќе го стави на 2 минути до крај кога Интер нема со топка да се состави
 
Последно уредено од модератор:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Брат за тебе ако глеаме,не знам еден играч да кажеш да ти се свиѓа,сите инвалиди
За никој друг немам вака пишано ,баш јас ги почитувам играчите кој имаат гинето за овај дрес и покрај нивниот неквалитет..ама вака Киву на времето не го пцуев како овај слепецот да му ебам све..сите играчи имаат одреден квалитет ,свои предности и свои мани..ама овај што има?..на фудбалер прво не личи не пак 5 години да остани во Интер..страмота
 

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.404
Поени од реакции
7.351
Љајиќ изгина на мечов , каков натпревар ! :cuc:
 

Vandal

CURVA NORD
Член од
12 август 2012
Мислења
1.046
Поени од реакции
1.095
Од мене имаат големо браво за утакмицава,вака да играа во прво полувреме како што беше у второ сосема друга ситуација ќе беше,али пак ке спомнам таков е пристапот на Манчини на утакмиците не влага самоуверено,некако е тоа со страв со грч,а второ полувреме видоа дека тоа е тоа и беа далеку далеку послободни и за 200% подобри од прво полувреме.Пак ќе кажам капа доле за сите поготово за Љајиќ :cuc:
 
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ова може да биде огромен буст за понатамошниот тек на сезонава. Ова можда беше најдобро издание од Интер сезонава. Јеби га сеа, немавме среќа на крај ама сума сумарум очекуван пораз, 2-1 со црвен картон 45 минути против Наполи во Неапол и не е така лошо.

Не дека сум задоволен со поразов, задоволен сум од пристапот и од играта... сепак моеше да ни се задеси Фиорентина.
Идеме сеа да ги ишораме тоа баграта до крај на полусезона.
 

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.110
Поени од реакции
16.356
2 Стативи, и ете јас ќе кажам дека заслужија нерешено иако почнавте да играте после голот. 10 против 11 игравте и здрвивте 2 сатативи.
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.265
Поени од реакции
41.745
Ne zasluzija remi, nikako, samo sekako krivo mi e pogotovo radi ona na krajot, a i prethodno ljaic be povratna koga izigra, ccc, ali u sekoj slucaj vo vakov mec, vakvo derbi, ti da poklonis gol ... pak, posle fiorentina neli, pa zgora na se i crven u prvo, epa jebiga :), tolku treba.Pa i vtoriot gol isto poklon e i kardinalna greska ( koga ke vidis Napoli od dve sansi 2 gola dade, dvete poklon ), ednostavno ova se karakteristiki koi sekako znacat poraz vo vakvi natprevari, a i da ne e derbi, 2 gola plus crven koga ke poklonis i so carpi ne ti e zagarantirana pobeda, odnosno remi.

Mrazam koa sum u pravo i za Ikardi, ne treba da se pusta u vakvi natprevari, bar ne od start, 10 pati poopasni bea on otkako izleze, pogotovo otkako vleze i Biabiany, kade be na albiol i kulibali ili kao i da se vika ti so staticar im vlagas a znaes deka Napoli ke gleda da te pritisne i da te natera da se branis i da ides na kontri, a i Nagatomo, ne treba ni u trening centar da pripari, ne mi se verue deka ima faci sto uste mislat deka ovoj e za Inter, pusti tamu murillo i gazi si. :) Mu ebam glupiot japonec, ko lani so Kaljari, so zut ide ko da nema utre na pola teren, abe nosi se u tri lepe.

Koa sme kaj Murillo, redno vreme bese negova greska da ne koshta, imase sreka prethodno so milan, i so uste edni, ali eve denes za sve naplati, steta najiskreno ali toa e, ideme dalje, Ljaic e lider, dobivme nenormalno jak igrac, Roma ima i te kako za sto da zali, pogotovo sea koga im se povredeni Gervinho i Salah, iako izgubija optimist sum za toa sto moze da go napravi timov sezonava, heads up ajde, nema predaje. :pistoldz:
 
D

Darko_ufo

Гостин
Само ми е страв овој пораз да не влијае демотивирачки на тимот... Инаку Љаиќ мора да продолжи вака само да не почне Манчини да го одмара, според мене Интер е многу опасен кога играат Љаиќ и Јоветиќ заедно, Перишиќ уште не може да си ја најде формата не знам како успеа да го истрипа тој центаршутот кога Љаиќ му ја пушти у шеснаестеник сам, а Бијабијани за сега позитивно изненади. Наредна гарант ќе влезе со Бијабијани од прва.
 
Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Со Џенова е наредна, мора да се игра со Биабијани на крило, убаво пиша некој погоре, требаше да почне со брзи крила и без Икарди, Наполи победува само на индивидуален квалитет на нападот, Игуаин е зверка, годинава гази се пред себе.
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.265
Поени од реакции
41.745
Epa tuka doaga faktorot trener, ali eve i fiorentina im se desi pa se konsolidiraa, a toa pa apla bese situacija za demotivacija, prv poraz posle 5 pobedi i toa gi otvorija apla, najvazen e pristapot i igrata, Inter so pristap ko so frosinone i Napoli denes u vtoro ke redi uspesi, ke ima daleku pogolem procent na pobedi.
Genoa doaga rashtimana, glavniot strelec dobi direktiva crven sea vikendov, padnaa od ebanite karpi doma, ednostavno mora da im se isturat za sve sto denes promasija i pak da se trgne u eden pobednicki pohod zasto sega rasporedov im e lesen.

genoa doma, udinese gosti, lacio doma, empoli gosti, sasuolo doma, atalanta gosti, carpi doma pa doaga milan.

Glupo e da se kaze do Milan samo pobedi, ali izvodlivo e :), a i toa se bara :D, teskiot period pomina, a definitivno nivoto na igra e podignato, plus go dobivme ebaniot Ljaic, veze na teren, u lider prerasnuva na ekipava. Mic po mic, definitivno timot ima prilika da e na vrvot do Januari sto i bese prvicna cel, sekako ke se ispazari nesto dobro zimoska, a i definitivno imame tim za najvisok dostrel godinava, na ovoj stav crvsto stojam, Mancini nema apsolutno nikakov izgovor za eventualen neuspeh godinava.
 
Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Абе ова нема шанси да ги демотивира, ова ќе ги дигне повеќе од било каква серија на победи... Добро играа а не победија.

Реално, распоредов е лесен, до полусезона мора да се остане на првите 2 позиции и во јануари да се пазари нешто. Еден покреативен везњак и десен бек обавезно.
Може и некој напаѓач за од клупа пошто Паласио е веќе за у Аргентина.
 
D

Darko_ufo

Гостин
A inaku do nekade i sam se krivam za crveniot na Nagatomo, kako se zapnaa Ruskive komentatori da go vikaat Nagamoto si rekov lele ne mozam da gi slusam vise u pizdu mater neka prekinat i prekinaa se dA im ebam.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom