Marchelo93
Дипломиран Џаболебар
- Член од
- 10 јули 2011
- Мислења
- 1.931
- Поени од реакции
- 1.998
Играч за големи натпревари,ако не игра и 10-0 да изгубиме око не ми трепнува,бар ќе знам зашто е така.

Тешко Видал да игра десно, поверојатно е Погба да е таму ако се одлучи да игра со сите 4ца, без Исла.Гледам и Видал го викнале,значи може да се рачуна на него... а ако може да се рачуна на него, тогаш сигурно вака почнуваме
................................Буфон.................................
.............Барѕа........Бонучи...........Келини.........
Видал.....Маркиз...Пирло....Погба....Асамоа....
........................Тевез......Љорен/Џио.................
И 2-3 комада во наша мрежа![]()
УДАРНИ ВЕСТИ - Пискотници се слушаат од Мадрид то Торино
Денес во доцните вечерни часови почнаа да се слушаат пискотници од Мадрид до Торино кои сеуште не згаснуваат по веста дека Јувентус го позајми Алесандро Дел Пиеро за натпреварот против Реал Мадрид.
Нашите извори тврдат дека по објавувањето на оваа вест на Диего Лопез му заиграле двете капачки на колената и десниот зглоб на левата рака.
Откако било константирано дека Лопез ќе го пропушти натпреварот против Јувентус, по долго барање полицијата објавла потерница по Касиљас чиј траг и понатаму е непознат...
За Кајгана Форум и Јувентините низ вестот од местото на настанот - DeviAngel
Редно беше... дај боже со овој состав да излезе да не ги гледам падоин,исла и слични инвалиди... инаку може некој од постручните да каже што и фали на оваа формација ?некои медиуми споменуваат дека Конте ќе ја смени формацијата во 4 3 1 2 еве од прилика како би изгледало![]()
Sekako deka mozam ne deka. I dali nes ja igraf so ovaa na fifa dobro e po sredina so dugacki kako so davat pirlo i bonukiРедно беше... дај боже со овој состав да излезе да не ги гледам падоин,исла и слични инвалиди... инаку може некој од постручните да каже што и фали на оваа формација ?
на нинтедно ЈПН одбериги и идеш по страна набацуваш само не многу напред ке ти ја фати голманот малце поназад накај 14 метри и од прваНигер играм фудбал на нинтендо, и незнам дали да ги одберам GBR или JPN.
Подетално:на нинтедно ЈПН одбериги и идеш по страна набацуваш само не многу напред ке ти ја фати голманот малце поназад накај 14 метри и од прва
Подетално: