Неможеш во МК стрит воркаут.
Во моево градче почнаа неколку деца, али сите ги зборат демек се забегани, откачени и бла бла бла.
има многу голема предност кај стрит воркаутот... нема испотени и смрдливи гадови да ти се маваат пред нос
За тоа со Стрит ВОркаут нема врска баш е кул, еве јас вежбам стрит воркаут сам, и вежбам кај детски парк (лулашки) и има постари помлади, другари и баш ништо не реагираат бидеки ( сите одат во теретана ) и мислат дека теретаната е поефективна ,,, напротив јас 5 пати сум порезвиен од нив ,,, ако за стрит воркаут ти викаат дека си будала незнам тие тоа што го рекле се најголеми диклиња на планетава.
Во Скопје се вежба и организирано во градскиот парк. покрај кеј, и јас планирам да им се приклучам и многу е појако.
Мене лично повеќе ми се допаќа стрит воркаут пошо се што правиш е со сопствена тежина и со малку имагинација можеш сите мусклули да ги направиш исто како во теретана и на по здрав начин.
Ако не ти текнува како да вежбаш отвори на Јутјуб имаш се, вашка ако некој од теретана направу Muscle Pull Up јас го частам. Тие што одат во теретана се прават како ѓулиња, топки ебате... некои си начини на хранење ... 300 чуда... масата и не е најбутно нешто, повеќе ценам цврстина од маса ако е за маса жеми како сумо борач јади таква храна и така третирај се и немора теретана .. има уште мн што да кажам тоа во следни коментари.