Спазми, последица од мозочен удар

Член од
1 февруари 2010
Мислења
57
Поени од реакции
4
Dali postoi nacin da se namalat spazmite koi se posledica od mozocen udar(izliv)Fizikalnata terapija i masazi (koi bea dosta intezivni i redovni)ne dadoja rezultati(skoro nikakvi).
Dali osven klasicnata medicina moze da se najde nekoe care za ovoj navistina tezok problem. Spazmite se pointezivni( dosta jaki)_ pogotovo vo rakata.
kako posledica od ICV- levata raka i noga ne se funkcionalni.Bez da se sredi problemot so spazmite nemoze da se postigne napredok za resavanje na problemot, kako za pocetok treba da se neutralizirat spazmite(grcevite)
pozdrav, ako nekoj imal nekoe sl.iskustvo so ovoj problem( bilo rodnina ,prijatel..) neka pomogne so nekoja preporaka ili sugestija:toe:
 
Член од
11 април 2010
Мислења
20
Поени од реакции
0
probajte da pobarate pomos od nekoj koj se razbira o joga bidejki jogata dava dosta golema vaznost na pravolno disenje a toa sigurno ke go relaksira celoto telo a i ke ja rasporedi energijata vo teloto na dvete strani se nadevam deka ke uspeete da ja podobrite momentalnata situacija :)
 
Член од
15 септември 2009
Мислења
16
Поени од реакции
0
Погледни тука
http://abrmakedonija.blogspot.com/2010/03/abr-napredok-nekolku-videa.html

терапијате е неверојатна , ние ја применуваме за мојата ќерка која има церебрална парализа.Не некои од клиповите има и возрасни пациенти со мозочни удари.

На блогот има мој маил, слободно обрати ми се со прашања.
Поздрав.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom