- Член од
- 11 јули 2014
- Мислења
- 1.117
- Поени од реакции
- 332
Не е удрена ама сонцето ја сјеба.
Odi vo Autoking, shponot ima se za njemacki automobili //novi odlicni repliki na farovi, shtopovi, branici, itd//, t.e. ,,raboti na malo i golemo,, so Kosovo i Albanija, uvoz vrsi od Turcija. Dokolku nema na lager, kje ti poraca //ceni pristupacni, proizvodi samo novi, ne polovni//Дечки каде у Македонија може да се најде црн заден спојлер за бмв х5 е70 2009год
Види овде дали го има делот што го барашДечки каде у Македонија може да се најде црн заден спојлер за бмв х5 е70 2009год
Ne veruvam deka se naodja takva strana. Pred nekolku godini (a i sega skoro) i jas toa barav ama besplatnite strani ke ti dadat samo god.na proizvodstvo, model i tip i eventualno oprema so koja izlegol od fabrika.Здраво, сакам да ве прашам дали знаете некоја страна како carfax за проверување на историја на автомобили ама во европа и да не е толку скапа?
Sent from my STK-LX1 using Tapatalk
Не бесплатна ама барем поевтина. Carfax e 20 evra.Ne veruvam deka se naodja takva strana. Pred nekolku godini (a i sega skoro) i jas toa barav ama besplatnite strani ke ti dadat samo god.na proizvodstvo, model i tip i eventualno oprema so koja izlegol od fabrika.
Од сонцето пука лакот и од киселината од актив пените го оштетува лакот. Пред да се деси такво нешто затоа мора да се одржава колата да се мија и со восок за заштита. Кровот мора да се фарба цел. Тие точки корозија тие се пвршинска корозија пошто слојот на лакот и бојата се оштетени. 120 евра за фарбање. Постој уште една метода поевтина,да се извади лакот со киселина и после и да се исполира али не е трајно.Здраво дечки. Имам Астра и од лани почна да ми се лупи лакот, бојата на покривот. Е сега приметив точки рѓа. Исто така и на хаубата. Можи некако сам да пробам да го средам или ќе мора на мајстор некаде?
Фала ти.Од сонцето пука лакот и од киселината од актив пените го оштетува лакот. Пред да се деси такво нешто затоа мора да се одржава колата да се мија и со восок за заштита. Кровот мора да се фарба цел. Тие точки корозија тие се пвршинска корозија пошто слојот на лакот и бојата се оштетени. 120 евра за фарбање. Постој уште една метода поевтина,да се извади лакот со киселина и после и да се исполира али не е трајно.
Анласерот ќе да е друже..баш види и пиши..Ми се појави проблем со палењето.Кога е директно на сонце потешко пали,вергла повеќе пати исто и лани летото беше така ама сега стана повеќе,наутро и навечер нема никаков проблем.Некој да имал сличен проблем,дали е акумулаторот или нешто друго?Колата е пежо 306 1.6 бензинец
Da. Cenite se vo uvis krenati.Фала ти.
120 евра мислиш за фарбање само покривот?
Никогаш не е лошо да се промени масло...и на мотор и на мењач. Ако си наумил менувај, бидејќи си еден од ретките кој тоа би го направил а сите грешат што не го менуваат маслото во мењачотДали сте менувале масло на мењач и филтер, на колку км обично треба да се смени?
Ја земав со некои 160 000 (ако е точно), сега имам 185 000 поминато и треба да мењам масло за мотор, па се мислам дали и за мењач да сменам.