Помош... во заблуда сум?

Член од
10 септември 2010
Мислења
273
Поени од реакции
25
Дали да им дадам уште една шанса на сони ериксон вокмените и да купам зило(пошто купиф спиро и срање беше,дали сите нови сони ериксон се срање или па така тој модел им е срање незнам)... или се мислам помеѓу Нокиа 5130(хпресс мјузик), самсунг е2550 и самсунг с3100 (пошто имаат нешто дигитал натурал соунд енгине)

Ми треба само јавување и слушање музика на слушалици (да има бас- како што имаше сони ериксон к750 со оригинал слушалки.... имаше дури малце бољи од мп3 плеер-добар мп3 плеер не оние што беа од 500 денари, не ми текнува што марка беше, ама од оние со батерија што треба да си купиш не на пунење од струја)

С

сашенко

Гостин
Nokie Xpress music мој совет.Ако си имал Sony Ericson смени малце на нокиа ке ти годи хехе

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Дали да им дадам уште една шанса на сони ериксон вокмените и да купам зило(пошто купиф спиро и срање беше,дали сите нови сони ериксон се срање или па така тој модел им е срање незнам)... или се мислам помеѓу Нокиа 5130(хпресс мјузик), самсунг е2550 и самсунг с3100 (пошто имаат нешто дигитал натурал соунд енгине)

Ми треба само јавување и слушање музика на слушалици (да има бас- како што имаше сони ериксон к750 со оригинал слушалки.... имаше дури малце бољи од мп3 плеер-добар мп3 плеер не оние што беа од 500 денари, не ми текнува што марка беше, ама од оние со батерија што треба да си купиш не на пунење од струја)
слушалките го оштетуваат слухот..
доколку бираш од тие.. земи си нокиата...
сепак, иам сретнато кинески телефони, со многу почист глас, и посилен звук...
сепак нокиа си е нокиа...

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Нокиата 5130 + оргиналните слушалки = катастрофа звук

V

Vollstandig

Гостин
kolku pati ke otvoris tema duri kupis telefon:) Zemi si go Sony Ericson Zylo (Takov imam jas) I ke bidis prezadovolen.
Nokia ne zemaj ke ti padni softverot pobrzo od sto ke ti padni od race mobilnio.

С

сашенко

Гостин
I second that opinion. :)

Ама Нокиа + добри слушалки = win win!
И сега излегува дека од Нокиа демек се неспособни и дека незнаат квалитетни слушалки да стават во пакетот со телефонот?Јас искрено немам слушнато преку оргиналните зашто другар има таков телефон ама он користи други слушалки одма ги трампал штом го зел телефонот и немав можност да слушнам како звучи.Толку е лошо?

Член од
10 септември 2010
Мислења
273
Поени од реакции
25
kolku pati ke otvoris tema duri kupis telefon:) Zemi si go Sony Ericson Zylo (Takov imam jas) I ke bidis prezadovolen.
Nokia ne zemaj ke ti padni softverot pobrzo od sto ke ti padni od race mobilnio.

Епа една тема отвориф купиф телефон, и го продадоф... сеа купувам пак и пак треба да отворам тема :D

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Xpress го имаф...одличен телефон.. а Сони во последно време многу ме разочарува.. многу почна да заоставува у последно време

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Епа една тема отвориф купиф телефон, и го продадоф... сеа купувам пак и пак треба да отворам тема :D
Значи, дечко, не си во ЗАБЛУДА туку се двоумиш.
Седни отвори некоја книга додека слушаш музика.
На нокиата, секако.
А, за слушалките, јас имам n79, оригиналните слушалки што ми дојдоа во пакет со телефонот вадат одличен звук, гласен, чист и со добар квалитет. Не знам со тој модел што ти сакаш да го земеш какви слушалки одат, но секогаш можеш да си купиш други.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Не е до телефонот проблемот, до тебе е.
Сакаш телефон со мемориска картичка, 2 мегапикселна камера, видео снимање неограничено, мп3, блутут, 3.5мм звук па уште и да биде на познат бренд?
:) за 60евра??? :)
Ако сакаш квалитет, ќе додадеш уште 200евра на тие 60.

Kajgana Shop

На врв Bottom