Нокаут unplugged @ Club Colosseum, 07.09.2011

• Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Nokaut Unplugged Za zal maloletni lica nema da moze da prisustvuvaat na ovoj nastan poradi zakonot za maloletnici koj ne dozvoluva prisustvo na maloletni lica posle 00h.
Ватафак???
Не ме заебавајте, се израдував како теле на росна ливада кога видов :S. Земав и карти бе па! Е ќе идам па последно да ми е -.-.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Ова е лошо, требаше да пуштат известување дека само за полнолетни, а не вака... не за друго, бар да се знаеше пред време. А и се надевам парите ќе ви ги вратат барем :)

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Ватафак???
Не ме заебавајте, се израдував како теле на росна ливада кога видов :S. Земав и карти бе па! Е ќе идам па последно да ми е -.-.
ФЕЈЛ!!!!!!!!!!!!! среќум не земав :(

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Да секако дека нема да пуштаат малолетни лица,колку што не пуштаа на сите други концерти.....Иначе премногу ми се оди ама некако слабо со друштво...:Се надевам дека ке се најде некој што ке дојде...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.949
Немало да пуштаат малолетни :pos:
Немојте да се изненадите ако видите основци на концертов.

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
ИЗВЕСТУВАЊЕ: ПОРАДИ ГОЛЕМАТА ЗАИНТЕРЕСИРАНОСТ И ЕКСПРЕСНО РАСПРОДАДЕНИОТ ПРВ КОНЦЕРТ КЛУБ КОЛОСЕУМ И НОКАУТ ВИ НАЈАВУВААТ ВТОР UNPLUGGED КОНЦЕРТ:
ЧЕТВРТОК 8 СЕПТЕМВРИ - ВТОР НОКАУТ UNPLUGGED КОНЦЕРТ ВО ЛЕТЕН КЛУБ КОЛОСЕУМ !!!

ВАЖНО :
1. ПРВИОТ КОНЦЕРТ Е ЦЕЛОСНО РАСПРОДАДЕН И НЕМА ДА ИМА ПРОДАЖБА НА ВЛЕЗНИЦИ НА ВРАТА !!!
2.КАРТИТЕ ЗА ПРВИОТ КОНЦЕРТ ВАЖАТ И ЗА ВТОРИОТ КОНЦЕРТ(се разбира доколку не се искористени на првиот концерт) !!!
ВЛЕЗНИЦИ ВО ПРЕТПРОДАЖБА ЗА ВТОРИОТ КОНЦЕРТ ПО ЦЕНА ОД 250 ДЕНАРИ на продажните места на Купи Карти За Се во Скопје(СЦ Борис Трајковски, Супер Тобако, Moby Art-Веро 2, ТНТ ИТ Маркет во ГТЦ и Рамстор, CD-шоп АББА во ТЦ Бисер и Југотон ГТЦ - Први кат) и он-лајн на порталот www.kupikartizase.com

Еве од фејсбук :)

Limbo

maybe an alien
Член од
26 декември 2007
Мислења
835
Поени од реакции
1.471
2 карти некој за на 7ми да му купам?

Kajgana Shop

На врв Bottom