Нокаут Unplugged и пријателите во Метрополис Арена - - 28.12.2011

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
Алал да ти е :icon_lol:
Фала другар. Ако сакаш да станеш и ти познат, само обрати се кај мене :cool: :eek:

... него ај, да не тераме оф топик. Нека се искажат другиве :) Баш ме интересира што и како мислат за овај концерт што доаѓа.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Фала другар. Ако сакаш да станеш и ти познат, само обрати се кај мене :cool: :eek:

... него ај, да не тераме оф топик. Нека се искажат другиве :) Баш ме интересира што и како мислат за овај концерт што доаѓа.
Знаеш шо, со сила убаина не бива, затоа следниот коцерт нема да го прават како што ти сакаш зашто им требаат пари пред нова година, а не после, исто и прошлиот коцерт, тоа не беше концерт од душа туку коцерт строго да се заработи пари, песни и концерт од душа прави Ристо Вртев и неговиот бенд Архангел. Иначе многу тапа бенд создаден од гзолижачи тешки, колку ми падна смешно коа се туфкаа со русинката им менаџерка, ние ова ние она, и отидоа ми се чини во Русија на фестивал и завршија буквално последно место и се вратија тука и одма ја откачија русинката, просто немам зборови колку е тапа бендов создаден само за да заработува, а џабе е све ако не го правиш од срце шо се вика, да не правам муабет пола песни шо не се нивни али ај, дури има овци има и кој да ги стрижи, башка они кога се прославија многу малку пејачи и бендови постоеа и затоа се прославија, сега тој бенд да се оформеше немаше никој да ги примети, зш сега има многу, многу добри бендови и све од млади дечки, али ретко добри бендови изненаден сум, а башка 80% од тие што им одат се познаници и пријатели нивни 100% ти гарантирам ;)

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Па кога више го пропуштив концертот или што и да било тоа во Септември на овој сигурно ќе појдам не за нешто друго колку да ми помине ќефот....Другите што мислат за ова искрено и не ми е битно...

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Абе тие си знаат најдобро, али од моја гледна точка многу го тупат. Незнам ни кои пациенти би фрлиле пари за овие ванаби музичари.

В

Вори

Гостин
Не верувам дека ќе одам,солидни се дечките,ама не знам зошто мрчите.Сеа јес да е глупо што прават три концерти во толку краток рок,ама кога можат Рибља Чорба да идат на секои два саати во Македонија,кога може Аца Лукас да иде секој втор ден,тогаш можат и Нокаут да прават концерт повторно.
Крај краева,кому му се оди нека си оди,кому не тогаш нека си седи дома.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Не верувам дека ќе одам,солидни се дечките,ама не знам зошто мрчите.Сеа јес да е глупо што прават три концерти во толку краток рок,ама кога можат Рибља Чорба да идат на секои два саати во Македонија,кога може Аца Лукас да иде секој втор ден,тогаш можат и Нокаут да прават концерт повторно.
Не се солидни, катасрофа се тешка, прашај добар музичар ако мене не ми веруваш ќе видиш што ќе ти каже за Нокаут. И да никој не им забрани да прават концерт, слободно нека прават и тачно крај краева ко воли нек изволи. :D

В

Вори

Гостин
Зборувам од аспект на нормален слушач на музика.Имаат добри песни,и на нашава бедна естрада,колку-толку се издвојуваат.
Точно е дека пола од песните не се нивни,туку се преработени,но како и да е.
И не ме зезај,катастрофа тешка се групи и пеачи од типот на Елена Ристеска,Драганче од Лескоец,Даниел Дан(го видов на телевизија овој со една песна и одма барав лажица да си пикнам в уста и да повратам)и остали.
Нокаут се солидни.Од македонска естрада Ареа се врв(Мизар,Архангел и слични не спомнувам,зошто не ги слушам и симпатишам баш).

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Ок, јасно ми е дека Чорба се досадни веќе, ама сериозно? Чорба е класа бенд за Нокаут...

В

Вори

Гостин
Ок, јасно ми е дека Чорба се досадни веќе, ама сериозно? Чорба е класа бенд за Нокаут...
Не зборам лошо за Чорба,само викам дека здосадија со настапите овде.И не знам зошто се нафрливте толку врз Нокаут.Не дека ги бранам или дека ги слушам(знам две-три песни),ама има многу полоши изведувачи во земјава кои не заслужуваат внимание,а го добиваат.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Зборувам од аспект на нормален слушач на музика.Имаат добри песни,и на нашава бедна естрада,колку-толку се издвојуваат.
Точно е дека пола од песните не се нивни,туку се преработени,но како и да е.
И не ме зезај,катастрофа тешка се групи и пеачи од типот на Елена Ристеска,Драганче од Лескоец,Даниел Дан(го видов на телевизија овој со една песна и одма барав лажица да си пикнам в уста и да повратам)и остали.
Нокаут се солидни.Од македонска естрада Ареа се врв(Мизар,Архангел и слични не спомнувам,зошто не ги слушам и симпатишам баш).
Мене не ме интересира дали Нокаут биле подобри од Елена Ристевска, и да се подобри од неа тој факт не ги прави нив добар бенд, ако јас сум подобар пејач од Даниел Дан дали тоа мене ме прави добар пејач одговорот е НЕ.
--- надополнето: Nov 26, 2011 12:14 AM ---
Дечко да се разбереме Нокаут не се бенд, тоа се КОШТАПЛЕРИ тешки :D

В

Вори

Гостин
Да не ја труеме темава.Кој не сака да оди,тогаш skip и решен проблем.Кој ќе оди,убаво да си помине :)

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Да не ја труеме темава.Кој не сака да оди,тогаш skip и решен проблем.Кој ќе оди,убаво да си помине :)
ОК нема да ја труеме но вие први почнавте а отровот беше дека они се добар бенд, ако не се разбирате во музика не солете памет и прифатете совет дека не се добар бенд, а на вас може да ви се свиѓаат и да ги слушате и тоа никому не пречи, јас во области каде не се разбирам не се правам паметен, ќутам и слушам совет за да научам нешто. ;)

В

Вори

Гостин
ОК нема да ја труеме но вие први почнавте а отровот беше дека они се добар бенд, ако не се разбирате во музика не солете памет и прифатете совет дека не се добар бенд, а на вас може да ви се свиѓаат и да ги слушате и тоа никому не пречи, јас во области каде не се разбирам не се правам паметен, ќутам и слушам совет за да научам нешто. ;)
Доволно добро се разбирам од музика,немој да мислиш дека знаеш подобро од сите овде,па и од мене..И дискусијава ја водев мирно,човечки.А гледам дека ти почна да се курчиш и да се правиш најдобар познавач на музиката.
И не генерализирај.Јас не бев во тие што ''први почнале''.Само изнесов мислење дека се солидни музичари.И дека не се катастрофа како што викаш ти,односно толку катастрофа.

Ама по твоево пишување,прилично сигурен сум дека имаш некои други приватни причини што толку ги хејташ дечките.
Тоа е тоа,овде се повлекувам.

Kajgana Shop

На врв Bottom