Најтешкото прашање на светот!

Член од
7 април 2006
Мислења
381
Поени од реакции
5
Луѓе,најтешкото прашање гласи "ЛАЖЕШ ЛИ?" ,некој сигурно ќе елаборира на оваа тема,баш би сакал да ги чујам вашите мислења
 
Член од
30 јули 2006
Мислења
40
Поени од реакции
0
Нема тешко прашање. Има само тешки одговори.
 

Mesija

Hardcore Superstar...
Член од
13 ноември 2005
Мислења
212
Поени од реакции
1
Најтешкото прашање е Ти Идит?
 
С

Сатори

Гостин
На секое прашање може да се најде одговор, факт е дека за сите луѓе на светот најтешкото прашање е различно, а одговорот на истото е уште потежок!
 
Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ајдеееее, таpанење на велико, има ли модератор да брише овде??? Прашањето вели Кој сте вие? И навистина е најтешкото... Ќе пробам на кратко... Статистички гледано, Јас сум ѕвезда во галаксијата споредено со моето постоње низ историјата на земјата. Толку голем а толку ситен и незначаен. Од моја гледна точка, јас сум оној кој Господ го создаде на една девојка да и биде исполнет животот комплетно. Но заборави да ги нареди коцките правилно, па сега не сум сигурен која девојка која беше... Ах старецот со белата коса пак ја упрска работата... Ако го фатам, ќе го прашам и кој сум јас, тој сигурно знае. :wink:
 

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Za mene najtesko prasanje e Zasto postoime.
 

~MadaGascAR~

Yeah..Whatever...
Член од
23 јули 2006
Мислења
90
Поени од реакции
1
Pa mislam deka e najtesko da se odgovori na ova prasanje.. koj si ti.. sto gledas koga ke se poglednes vo ogledalo, vo sto si poinakov od drugite -koj si?...Ili si samo del od dgunglata vo koja ziveeme kako uste edno sustestvo komu sustinska stvar mu e da se najade, naspie, poogovara za komsikata...
DA tesko e, no i strasno da se odgovori.. Sto ako ete go razmislis i sfatis prasanjeto, probas da go odgovoris, baras da najdes koj si...i doagas do toa deka si NIKOJ!!!
I ete da probam da odgovoram... seuste sum mlada za da kazam koj sum, sto sum..za da mozam da kazam JAS SUM TOJ STO... Ova prasanje bi go odgovorila za najmalku 30god koga ke mozam da dadam dobar odgovor. A sega za sega.. Jas sum dete..Obicno dete..koe saka da se zabavuva, da cita, da uci, da e kreativno, poinakvo, no e seuste anonimus vo toa sto go sozdava..taka da nisto ne sozdava:) i ete mozam da recam deka sum nikoj vo ocite na golemite umovi.. ILi mozebi potencijal za intelektualec..hahahhaha..sovrsen um..hahahhhaha
Znaci od koga si se rodil pa se do odredeni dobri, zreli godini, rabotis na odgovorot na prasanjeto.. edna cel - da dojdes do vistinskot odgovor ( koj ke bides gord da go dades )
 

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.046
Поени од реакции
104
Koga stojam so nekoj, i pomine nekoj poznat i me prasa: Sto pravis?
Sto jas da recam:stojam?
 
Член од
22 јануари 2005
Мислења
980
Поени од реакции
4
BliND напиша:
Ова е најтешкото прашање на светот кое никој не го одговорил.
Тоа е прашањето --Кој сте вие?--
Чисто колку да видите што беше темата!
 
Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Ама не драг мој Крадецу на убави зборови, Ромоните не ги читаат темите, мислам дека целта им е да го стигнат Ацид по бројот на коментари и не обрнуваат внимание на ништо. Жално но вистинито мора да се сложиш... :eek:ftopic:
А да, поентата беше да додадам нешто... Јас сум се она што вие го сакате но мислите дека не постои. п.с. Ова не е темата "Нарцисоидност"? :pos:
 

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
456
Најтешко прашање еве едно од мене за сите
ЗОшто на казнетите со смрт иглата со која ги усмртуваат е стерилна?
 

Kajgana Shop

На врв Bottom