Најздодевна игра

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.676
Поени од реакции
22.573
Ogame....Ептен досадна..

Г

Господ

Гостин
Се што е од Blizard !
Очекувај да бидеш контриран од неколку стотици милиони жители на земјава
Факт е дека се што произлегло од Blizzard е бестселер.
WoW,Warcraft,Starcraft,Diablo ако овие серијали ги сметаш за
досадни и глупи...

Иначе да сум он најглупа и најдосадна игра шо сум ја играл Cold War(Многу безцелно тупење околу ситници има) иии можеби Sid Meiers Pirates(за оваа неам зборови треба да ја играш за да осетиш)

Afro Samurai

Nicotine Desperado
Член од
12 август 2009
Мислења
83
Поени од реакции
5
Counter Strike... Boom, You're dead... ај пак на ново... и DotA мапите за Warcraft III... кампањата е супер

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
Не знам зошто ги мислите Online игрите за НАЈдосадни. Да беа досадни немаше да ги игра цел свет. Мене едни од најдосадните игри ми биле тие што речиси немаат крај, а во исто време и немаат некоја поента: FIFA, Serious Sam 2, Left 4 Dead, Driv3r. Сигурни има и други ама од што биле досадни и глупи не ни сакам да ги памтам.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.544
Поени од реакции
5.855
Мене најглупи ми се оние кои немаат приказна. Како на пример ФИФА и такви срања. Секоја година поголеми срања искачаат:). И Left 4 Dead. Приказната е: пукај зомбиња и преживувај. А најдосадна игра е ДотА. Незнам како можат да ја играат таа мапа.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Мене најглупи ми се оние кои немаат приказна. Како на пример ФИФА и такви срања. Секоја година поголеми срања искачаат:). И Left 4 Dead. Приказната е: пукај зомбиња и преживувај. А најдосадна игра е ДотА. Незнам како можат да ја играат таа мапа.
Ами... Left 4 Dead има приказна. Не една туку 4... односно 6 со апдејтите.

H

-HRO

Гостин
SAS Anti Terror Force,Shield 2,Marine Sharpshooter 3....поголеми глупости - амин!

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Сите од типот на конквер... само кревај левели до бескрај и расипувај мауси од кликање

Kajgana Shop

На врв Bottom