Најгрозната случка што ви се има случено до сега !?

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.359
Поени од реакции
4.882
Ко не фатија алфите и не однесоа во станица. Јас целиот преплашен страв ми беше да прашам дали можам да одам во ВЦ, а ми се мочаше она претерано кога или алфата со шишенце и ми вика наполни го со мокрача. Го полна шипенцето до пола и после уште половина час ме чекаше да се домочам. Излегвам од тоа ВЦ-то и целиот насмеан, за реазлика од пред тоа кога бев побледен целиот.. И кога ме праша дали сакам адвокат му одговорив не пошо било многу скапо. :facepalm:

Скршен нос, распарана уста, демолирано лице, лузни на двете колена и една доста грозна рана што ја имам до ден денес лузна останато. Си играв со плочки во улица, онакви какви што има по ВЦ-ињата и другаче ме сече со плочка и ми направи толкав отвор што ми се гледаше коската од раката, а болка не чувствував. По пат си ја ширев раната и онака течеше крв и се гледаа зеленкасти,жолти материи (ваљда ‘рскавици и жили ) и се гледаше коската, гнасна работа. Стигнав дома и наместо на болница на раката ми ставија газа и ја затворија раната заедно со фластери. По еден месец ми заздрави, но јас бев ќефој пошо на истата рака имав тетоважа од голем тигар и кога ќе се капев ја тргав таа рака за да не влези вода во раната пошо ептен ме печеше и си ја зачував тетоважата од бришење.

За 1 Мај кога ме фати неизбежлива потреба за голема ‘нужда‘ па заминав во некои ниви и таму завршив работа, а се избришав со една од омилените маици :oops: и на враќање пропаднав во кал и вода и цел 1 Мај седев бос, а патиките ми ги переа во реката.

Во забавиште се измочав в гаќи, пошо наставничката беше многу лоша и не ме пушташе во ВЦ и на другарите им реков дека чајот ми се истурил врз мене и така помочан седев цел ден на училиште.

На кошаркарски камп во Грција, се заклучи другарче во собата и неможевме да влезиме. Тропавме,ѕвоневме и што не. Го кренавме цел хотел во 2 навечер и на крај ја скршивме вратата и го претепавме. Следниот ден се запали кујната од ресторанот и во тоа време на ТВ гледавме за пожарите во Грција и наеднаш се слуша пожарна и со трчање иди едно другарче и вика фабриката се запали, а фабрика немаше во радиус од 50 километри во местото. Вечерта имаше големо невреме и се поплавија дел од собите меѓу кои и нашата. Кога видовме вода во собата почнавме да се смееме, а едно другарче го фати паника, а јас за да смирам ситуација му викам дека е многу плитко, па слегување од креветот пропаднав во вода до половината. Со смеење излеговме надвор, за да ми текни дека мобилниот ми се полнеше оставен на земја, па со трчање го зедов и го откачив од штекерот не размислувајќи дека можи да ме удри струја. Потоа го сушев со фен.

Итн...
 
Член од
10 јануари 2012
Мислења
131
Поени од реакции
28
1.ко ја скршив раката пред 3 години од ролери..тоа лето имаше многу како мене + јас бев 7ми со скршена рака тој ден..е сеа најглавното :D ..како шо сум паднал наназад сум се потпрел со рацете прво и десната ја заебав ептен беше искривена зглобот ми беше нагоре потоа ја размрдав многу јако мислев дека е само изместена..па ајде на болници до 2 сатот вечерта испивање местење упм
2. најгнасно нешто на училиште девојчето до мене јадеше сончоглед и пиеше кока кола а одкако ја испила лушпите од сончогледот ги клавала во лименката..потоа замина во wc и јас мислејќи дека има сок во лименката набрзина ја накренав..многу гадно чувство после тоа..ми се чинеше дека после тоа една недела устата ми смрдеше на кока кола и лушпи од сончоглед :/
 
S

Sinisa123

Гостин
Na mene najgrozna slucka mi bese i toa nema da go zaboravam nikogas.Izlagam navecer vo 00 00 casot do prodavnica i imase puknato kanalizacija vo gradot i posto buldozerot ja kopal dupkata cel den i taka ja ostavile i toa polno vnatre so sva i svasta da ne kazuvam sea i si odam po patot i koga dojde da vlezam vo taa dupkata od kanalizacija zivotot mi se zgadi.Edvaj izlegov od nejze.Toa nikad nema da go zaboravam.Druga slucka so moite odime na Dojran na odmor i odime na plivanje jas imav 10 god i znaev togas da plivam i odam kaj dlabokoto ezero sto e i tamu imase mnogu algi i mi se zamotaa algite okolu nozete i me zavlekoa nadolu.Arno sto me vide eden covek inaku gotovo bye bye ke me nemase i od togas imam strav od plivanje.Ne sum plival vise 23 god.Koga odam na ezero odam samo na plitkoto ili ne vlagam ic posto m e i od bazen mi e strav samo sedam i noze vo vodata na drug nacin da vlezam nema sansi.
 

Дејмон

why not
Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Во трето одделение мангуп пошто бев, на одмор се бркавме нешто и имаше една река кај училиштето. Се бркаме се бркаме и оп мораше реката да ја скокам. Скокање реката ама не ја доскокнав. Десната нога до колена ми беше водена, а патиката си продолжи да си плови по реката. Седев на час со воден чорап и голем срам дур да дојде родител. Си дојде родител поштено со нови чорапи и патики. Чак и ме пуштија порано дента од часови. Success!
 
Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.281
Ме носеше мајка ми во дневен престој ама дента многу врнеше. Јас со чадорчето во рака си свирев и мафтав на колите по улица. И одеднаш си паднав во шахта со едната нога. Се врти мајка ми и гледа ме нема, а тоа мене чадорчето ме поклопило. Ден денес ме ремети. :tapp:
 
S

Sinisa123

Гостин
Najgrozna slucka vcera na mene mi bese.Zemam da varam jajca i stavam 4 jajca vo tendzere ama bez voda i se varaat i odam da gi vidam posle 2 minuti i 1 jajce koga mi eksplodira vo faca na lice mesto povrativ:P
--- надополнето: 23 февруари 2013 во 02:16 ---
Ме носеше мајка ми во дневен престој ама дента многу врнеше. Ја со чадорчето во рака си свирев и мафтав на колите по улица. И одеднаш си паднав во шахта со едната нога. Се врти мајка ми и гледа ме нема, а тоа мене чадорчето ме поклопило. Ден денес ме ремети. :tapp:
Samo neznam kako ne si padnal vo taa sahtata
 
Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.281
Najgrozna slucka vcera na mene mi bese.Zemam da varam jajca i stavam 4 jajca vo tendzere ama bez voda i se varaat i odam da gi vidam posle 2 minuti i 1 jajce koga mi eksplodira vo faca na lice mesto povrativ:P
--- надополнето: 23 февруари 2013 во 02:16 ---

Samo neznam kako ne si padnal vo taa sahtata
Носев ранец на мене, дебела јакна и се заглавив. Инаку гарант цел ќе сум пропаднел и како печурка ќе сум бил.:icon_mrgr:
 

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кога ме удри кола и кога бев сведок на смртен случај :/
 
Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Најгрозна случка ми е пред 4/5 години кога го купив (на старо) томосот, и сега предниот браник го држеше само 1 штрафче и сеа ја низ мало да се напраам најголем фраер, го дигам на 1 колце, го возам 1 метро, и кога го спуштив предното колце, одеднаш се најдов на земја... Станувам, се гледам целиот во крв, го гледам томосот 5 метра оддалечен од мене, предното колце на 20 метра од моторчето, воланот до мене.. Ги прашувам луѓево што се случи, ми викаат кога го спушти колцето браникот се заби во гумата и се извади колцето, и после со виљушката мана во асфалтот и таа се скрши и ти тогаш се изврти 3/4 пати салто и така падна...
 

vlay_markoman

r3k1NNz0R.mp3
Член од
24 септември 2012
Мислења
176
Поени од реакции
43
koga ne bombardiraa vo 2001 jadev vo soba i granata mi padna vo dvor i mi gi skrsi prozorite se kacivme vo kola begame nakaj grad tampon zona togas 2001 imavme fico (za greota brci filip) i kako begavme taka ni dzitkaa granati pozadi kolata i sreka vo nesreka blokiran patot pa stana tato trgase edni drva i kamenja i pominavme i izbegavme
 
Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Паднав од тераса висока 2 метри директно на левата дланка и ми отиде у офсајт, па лажев дека сум згазнал топка и така ми отишла у ѓе.
 

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Да те бркаат кучиња кога си готов да се испосереш,полоша ситуација и пострашна немам осетено.:pos:
Во Германија језива ситуација кога еден човек се имаше фрлено од трговски центар најгоре,од кај паркинзите си полетал и дал душа.Завиткан во тоа мушама/најлон или што е не знам.:cenzura:
Исто една ситуација во школо беше страшна,ќе ги наполнев гаќите од страв од татко му:oops: .Со едно другарче си фрлавме тениско топче од едниот крај на другиот крај и не сакајќи ми фати "фелш" топчето и окото бабура му го направив на сосема друго дете кое си седеше толку настрана што не ми ни сметаше мене.:pos:
Отидовме да се возиме со точаци во едно село,тоа угорница у пм.Одвај се качуваш а спуштање за 20секунди,надоле над 50км/ч тераш.Јас првпат таму одев и се направив чалам прв ќе се спуштам а не ни запамтив како одат кривините.:oops:Една кривина ја заминав,другата отидов до крајот на патот и стравот в петици ме удри да не паднам в провалија и двете кочници заедно и после се направив лом в трева.Точно на глава паднав и си седев некоја секунда така и си мислев т.е не си мислев ништо бе,ми шеташе срцето на лево, на десно.:X3:Баш тој ден требаше да гледаме девојчиња полу-матура,демек да ги шмекнеме ама ја целиот изгребан,како мачки да ме гребеле.Тоа ми беше и оправдувањето,ама кој ќе поверува на такви срања.:ROFLMAO:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom