Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.322
Поени од реакции
7.781
Мa неее, сaми си плaќaaт гoстувaњa oни и пoбедa без местење стaнa првa нa тaбелa oткaкo гешo преку нoќ јa врaти фoрмaтa oд пред 10 гoдини :-D Фaкт е декa Прилепчaни сaкaaт фудбaл и декa им недoстaсувaше oргaнизaцoјa вo групaтa и верoјaтнo пoвеќетo немaaт врскa сo пaртијa, aмa кoгa ќе видaм декa вoдaчи нa некoјa групa aктивнo брaнaт интереси нa oдреденa пaртијa тешкa серкa ме фaќa.

Гостувањето во Новаци на 400 луѓе сами си го плативме со сопствени коли, и секогаш кога се оди со коли никој не ни дава бонови за на бензиска, сами од џеб. А гостувања со коли сигурно имаше четири пет.


Гешо а и другите ја вратија формата откако му исплатија плати и премии, одма почна голови да дава. Суви и без пари некако опаднаа. Играат од љубов ама од љубов не се живеј :icon_lol:.
 

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576

@ MONKEY @

ultras
Член од
12 декември 2007
Мислења
280
Поени од реакции
153
Знамето е од здружение на бранители Прилеп кои се и дел од Мајмуни, а очигледно и од партија :) добро е шо ги имаме Гето и Јужен Санаториум како подгрупи да ја држат групата во живот само тие се вистински тифоси во Прилеп и шо е најбитно партиски се чисти
 

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.322
Поени од реакции
7.781
Сега ќе му дадам линк од темава во Мактифо па расправајте се тука :icon_lol:.
 

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
2.983
Поени од реакции
6.925
Коментарите на мактифо се лудница, они немале политика, они ја бранеле Македонија.Значи а не им одгоавара темата, го носат муабетот од 2001, кој бил најчист град, и.т.н.
Ако е знаме на бранители, што кур ви бара на ограда ? Се знае на ограда се стават исклучиво навивачки знамиња.
 
Член од
11 декември 2013
Мислења
1.403
Поени од реакции
3.292
Како може бе кога гледаат дека сите групи ги упропасти гнаснава партија на власт, сите спортови ,цела тифо сцена овие да искачаат на протести за нив , за да се спасат братучедите да не идат во затвор. Па едни комити и чкембари кои беа највеќе про партиски им свртеа грб , мајмунчињава што од вчера пркнаа малце одма во први редови на протести за одбрана на криминалците. Да им го мериш паметот.
 

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.808
Поени од реакции
4.280
Моменталнио претседател на победа уште во спорт го немаше пикнато носо


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Член од
11 јуни 2014
Мислења
159
Поени од реакции
92
на знамето пишува Македонија а не Мајмуни или Победа и секој приватно е член на некоја партија џабе сакате да не оцрните на трибина нема ништо што е поврзано со партија а приватно кој шо сака и во која партија сака нека биди битно на трибина не се спомнува ни партија ни ништо друго !
 
Член од
30 август 2012
Мислења
3.308
Поени од реакции
5.532
Штoм знaме кoе е нa трибинa се нoси нa пoлитички нaстaн, џaбе е шo пиши. Зa глупoст нa пoединци се oцрнвaт и oстнaтите 98% кoи немaт врскa сo тoa.
Тoa е истo кaкo трaнспaрентoт т.е. знaметo СaкaмеСтaдиoн се излези нa пoлитички нaстaн и дa се прaвдa декa е знaметo нa Стaдиoнoт.

Тoa е тaa неедуцирaнoст нa Мaк тифo и зaтoa е мoментaлнo кaј штo е. Еднo 50 гoд зaд мoдерните движењa и зaтoa мнoгу си гледaт фудбaл нa ТВ.
 
Член од
1 август 2015
Мислења
411
Поени од реакции
701
Crep eden, ti zboruvam za mkd navivacki grupi, na vremeto isti pesni se peeja detule. A inaku od vas bi kopirale? Pa vie ste sinonim za sram, rezil, bruka I najbednoto nesto vo Makedonija od grad recisi milionski, jas neznam usta kako vi se otvora!
Po vazno vi e da pojdite v nedela kaj baba U selo otkolku na fudbal!
Абе копито за разлика од Скопје и Комити вие во вашиот град сте единствена група, и ако од цел град неможете да најдете 3-4 креативни деца што ќе ви смислат текст, на краден ритам, треба да се убиете. Не е наш срамот, ваш е. Нема ние на кого и за што да се докажуваме веќе тука на групи што до пред 2 години ги немаше никаде. Плачете за да ви се обрати внимание а пет пари не вредите.
 

ZelenoBel

Нова Битола
Член од
30 април 2013
Мислења
1.476
Поени од реакции
6.677
Известување до новата генерација и посарите членови окулу објавите на некои педерски/скопски портали.

Објавена е фотографија на протест од граѓани кои се ЗА сегашната влада , на фотографијата стои транспарент кои го направија Нк Мајмуни пред 3 години како подршка за Прилепските Бранители, истото знаме се појави на марш во чест на загинатите бранители...после тој марш истото знаме беше извадено на утакмицата Македонија - Словачка во скопје.
Да појасниме во врска со бранителите кои ги плукаат со таа објавена фотографија дел од тие бранители се членови на Маркови Внуци од кои 2 загинаа во 2001 (шо е нормално ние да ги подржиме).
Од денеска па натаму СТРОГО им се забанува на сите наши членови за праќање на материјали по педерски портали..нас не ни треба реклама..рекламата е нашата искрена љубов кон Победа.
Споменатите воџи на фотографијата сите ние знаеме дека не се воџи , воџи се дечки од новата генерација кои успешно туркаат рекорди со подршка од многу ценети стари лица во групата.
Мајмуни успеаа во она кое никој не веруваше осврн нас Мајмуни се трн во око Мајмуни се бр1.
Пичињата плачат додека Мајмуни се на пат кон прва лига.
Се гледаме на есен.
МакТифо буљаш еден скопски, љубоморен :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:
 

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
8.883
Поени од реакции
7.268
МакТифо буљаш еден скопски, љубоморен :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:
Dosta be site znajme deka ti si mak tifo scena na fb ne drapaj jajca :D ili mozi e dzandarska fb strana oti mnogu brzo se objavuvaat sliki
Majtapot na strana nema nikakvo opravduvanje za majmunivova e rezil na godinata i za dzabe site dobri izdanija koga propadnaa vo voda i padnaa maskite no ne me luti toa sto nekoj si teraat politika kaj niv i mora posle da odradobotat da vratat za partijata tuku trkalata so gi pravdaat i naogaat glupi opravduvanja namesto da gi iskritikuvaat vodzite ili pak naj ubo da kutat da ne komentiraat nisto oti vaka pagaat od grska vo greska so smesnite opravduvanja braniteli gosom kurci palci ubo pisa bliznakot stom zname se stavi na ograda se e jasno aj da ne bese na vasa tribina ke imase malo opravduvanje primer kako komiti stara garda so teraat film na juzna ama vaka e bruka golema !
 

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
2.983
Поени од реакции
6.925
МакТифо буљаш еден скопски, љубоморен :icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:
Сега какo @Colt Willcox им лови печатни грешки у соопштението, ауф, такви чека он.Друго кој праќал слика по скопски портали, кога сликата ја има на страницата на ГДОМ, јас ја ставив овде и мактифо само превземал соддржина.Мислам, озбилни се овие со соопштението или.Влеват од дно во поголемо дно, а најјако од се сега им отварам страна и гледам го споделиле соопштението баш тие што беа на протестот.Рекорди рушеле, можеби ама во глупост.Па дури трн во око биле :facepalm:.
 
Член од
5 мај 2016
Мислења
11
Поени од реакции
1
Za Albancite taka ne ripate koga ve mocaat po sk ,kolku za znameto na majmuni koj go nosel i kade....:toe::sakasuste:
 
Член од
10 јули 2011
Мислења
385
Поени од реакции
205
Многу врева кренавте за знамево и ја оцрнувате цела група ко на натпревари да скандираме вмро.Точно е дека е кикс,(на неколку поединци) шо воопшто се појавило на трибина, ама па ко че ми текни дека Чкембари и Комити имаат вадено огромни транспаренти вмро дпмне, по вашава логика тие ич не треба да постојат.Јас лично немам ништо против водачите кои се партиски пиунчина, а јас сум апла контра оваа гомно од власт,не сум политички определен само сум против овај режим.Нивно право,нивни приватен живот.На трибина се си е максимално коректно и воопшто не се меша политика.И џабе јадите лајна за гостувањата, 90 % беа со самофинансирање т.е со коли.Еднаш или два пати имаше од клубот даено бус,шо за мк е нормално и кај сите го имало тоа,а и да не дале не значи дека немаше да има гостување.Во клубот за жал длабоко навлезе политиката,а ако не беше претседателската промена немаше да влезиме прва лига сигурно туку напротив многу веројатно и 3та че падневме,затоа што ффм и бившио наш претседател Аџиристе се во лоши односи и во прва полусезона сето тоа се гледаше преку казните се со цел тој да се повлечи и на негово место да си дојда вмровците.Тоа не значи дека тие не внесоја туку само ја тргнаја ффм од врат.Тоа е се знај дека нема полошо ко че навлези политиката во спорт.Позз до сите и од в година многу појаки и побројни.
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom