Кичевчани силувале 13 годишно девојче!

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Na ovie kopilinja sto go napravile ova delo potrebno prvo macenje zdravo pa na kolec da se nadenat bavno da umrat a na roditelite dozivoten zatvor
 

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Ко прво, "тие" нецивилизираните кон кои што ти посочуваш. Дали воопшто е потврдено националност на жртвата и на типците? Дали ќе го имаш истиот став ако жртвата е од нецивилизираните а типците се од цивилизираните? Или ќе речеш тоа што повеќето го кажаа, и уствари е реалната слика на целава работа.

Шо мајка бара 13 годишно дете надвор во 1 часот по полноќ. Каква грижа имаат родителите на тоа дете, па да не се загрижат за нивното дете на таа возраст каде е, и со кого е во тоа време? Колку може да биде провокативно 13 годишно девојче?? МНОГУ....ептен, веруј.

Се зборува демек имало присутно уште едно девојче? Она гледала? И нејзе ја силувале? Или она посредила целава работа? Девојчето во скоро време има добиено некој драгоцен поклон? Шетња до Охрид на туѓа сметка?

Јас мило мое да ти кажам нешто, машко сум бил, ама на 13 години дома сум седел после полноќ. На 17 години дома се враќав со последна 57ца во 12:15....тек откако завршив средно почнав онака без контрола да искачам.

Да бидеме реални, чинот е грозен, ама уште полошо е што вистинските виновници на тоа девојче се нејзините родители што дозволиле нивното дете да биде надвор, исто така и самото девојче што бара шеќер по комшии во 2 саат сабајле.

Еве ти уште еден пример од искуство, па да видиш во подобра слика како тоа можеби изгледало. Запознавам цура, и нормално, глупо е она "колкава си" и ја прашав која година си...со тоа што типката реално личеше на 18+ а и више. Типката ми вика прва...Топ си мислам јас...и си кројам планови у глаата. За кратко време се избацува класичот нејзин, дете недораснато, кое уште најверојатно имаше млечни зуби на него, и ми светна сијаличката и ја допрашав, Прва факултет, или средно? Одговорот најверојатно го знаеш...
sekoj sto se zanimava i sto se pali na 13 godishno devocence e neciviliziran/... nemnormalen.. pedofilski nastroen.. manijak koj zasluzuva da go sprzat na elektricna stolica...
i dajte ne kazuvajte gacki... roditelite krivi.. devojceto kurvice... vaka bila oblecena. taka bila oblecena... sigurno taa ne opnala podvezici i cipki... kako moze da bide obleceno devojce na 13godini aj nekoj da mi objasni... sestra mi ima 13 se oblaka najnormalno:farmerki, maicki... kade bila do 1 sattot... kaj nas decata si sedat u dvorovi i vlezovi od zgradi do 1 satot i ne e nisto nenormalno... ama 4ri magarinja da siluvaat devojce... maloletni... 13godini... e toa e veke nenormalno... sekoj so dva grama mozok moze da rasudi: cekaj brate jas imam 20 i kusur toa (ne vikam taa) toa ima 13.. daj jas ke odam da najdam nesto sto mi lici i za koe ne me goni zakon... i ne lupajte amante... kurviceto legnuva so tipci i si trae a ne da odi v policija
 

Necrophilia

Night date without obligations, one night only
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
... срам да ви е!
 
Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Абе Ѕинго низаеден, па да биле и најнеодговорните родители на светов, пак како можеш да кажеш дека вистинскиот виновник се тие, а не сторителите? Значи јас си шетам навечер касно и силувам све што е надвор, женско и под 18 и ако (според моја лична проценка е провокативно облечено). Нема да бидам најголемиот виновник и главната судка казна ќе ја добијат, нели според тебе, најголемите виновници - родителите. А јас имам цел куп причини за тоа што сум го направил тоа:
- Па што бара она надвор после 12?
- Зашто е така облечена?
- Родителите штом ја пуштиле, што и да и направам - тие се најголемите виновници, а не јас
Дали според тебе е казниво да силуваш полнолетни после 12, а малолетни - не.

И доста дрвење, да те прашам дали ќе ги браниш силувачите ако не се нивните иницијали Џ и сл?
А што ако и девојчето е Албанка?
Никој не ги брани силувачите без разлика на нивните иницијали или нивната национална припадност.

Па што и да е девојчето Албанка...или тие не се луѓе???

Силувањето е за казна без разлика дали се работи за полнолетни или малолетни, како и без разлика на времето кога се случил тој чин. Она што боде очи во целиов случај е тоа што девојче од 13 години било надвор од дома доцна навечер. А кој е одговорен за тоа девојче ако не родителите? Родителите се за обвинување поради нивната неодговорност кон своето дете.
 

jutel

"убавите работи доаѓаат на крај"
Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
ako gi otkrijat i odma da gi odnesat na besilka mameto nivno rasipano
 

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
43.623
Поени од реакции
79.928
Па што и да е девојчето Албанка...или тие не се луѓе???
Тоа ми беше поентата.

У што мрзам коа треба да се објаснувам, ама ајде, не се сите луѓе исти.
 

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
43.623
Поени од реакции
79.928
Само си дошло и барало да биде силувано.
 

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Пола од коментариве, почнувајќи од оној на Stalin за иницијалите со Џ. ја грдат темава... БРАТ да ми беше некој од сторителите, би го ставил на клада и би го запалил, и не треба да праите разлика дали силувачот е Македонец или Албанец, па да му одредувате казни според тоа.
 
Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
61
Zagrev devojceto....Niv majmunite da gi skrsat od manje i da im zemat ogromna paricna osteta, da ne mozat glava da krenat cel zivot!!!
 

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.021
Поени од реакции
606
za ovie Turski zatvor
 

Kajgana Shop

На врв Bottom