Ќе бараш рачна машинка за мелење кафе, најситно ги меле таа.Некоја рачна машина за ореви/кикирики да можам да смелам нешто тврдо во ситен прав.
Во Маџари нема ништо интересно. Во Ченто е фино ресторанчето Веле Ив, спроти пазарчето во уличката, малку е затскриено.Незнам дали прашањево ми е за овде ама ај ќе прашам. Дали може некој да ми каже некој добри кафичи, ресторани, кафанчиња, значи може дури и дискотеки ама во Автокоманда и Маџари. Ми треба некое пријатно место за одење на кафе, чисто онака да си седнеш со друштво, но и некое место за навечер излагање или некое кафанче за одење на една пијачка две. Ве молам колку што можете повеќе кажете, зашто навистина не го знам тој дел од Скопје.
бит пазар, зелен пазарКаде можам да најдам пулови за табла?
А сакав да пишам да ми кажувате Битпазар, зашо бев и прашав на неколку места, никој не знаеше.бит пазар, зелен пазар
Има на битпазар и околу пазарот, на секоја трета тезга сум видел пулови, најчесто пластични продаваат али има и од дрвените. Јас имам баш од битпазар купено дрвениА сакав да пишам да ми кажувате Битпазар, зашо бев и прашав на неколку места, никој не знаеше.
Прашувам некој што конкретно видел, да ми каже конкретно место.
Мислам дека треба да има во Веро(Џамбо)Каде можам да најдам пулови за табла?
Унипрес кај универзална, одма му доаѓа позадиКај можам да си купам квалитетно (добар материјал), големо, знаме од Македонија? Ама со Ѕвездата од Кутлеш не ова сегашново.
Брзо ми треба.
Знам дека има една Конверс во трговски, а и една имаше споена со Адидас во Бисер ама таму немаш баш избор.Кај има Конверс у Скопје?
Фала. Баш на таа ми текна пред малку у гтц.Знам дека има една Конверс во трговски, а и една имаше споена со Адидас во Бисер ама таму немаш баш избор.