Каде може да најдам? (Општи прашања)

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Каде можам да го најдам Министерството за транспорт и врски?

На оваа улица е, а појма немам кај е тоа:

Улица "Црвена Скопска Општина" број 4,
1000 Скопје,
Република Македонија
после Камени мост,накај стара чаршија,од десна стран во зградата.........

п.с. јас НЕ СУм А1:)

H

HITCH

Гостин
Дечки ми треба книгава: Егзодусот на Македонците од Грција од Лидија Лафазановска-Стојановиќ и Ермис Лафазановски. Знам дека ја издава Евро Балкан, ама јас не знам каде е тоа. Дали може некој да ми каже каде се наоѓа или пак од каде да ја купам книгава.
Фала! :smir:

С

Спенсер

Гостин
Каде можам да го најдам Министерството за транспорт и врски?

На оваа улица е, а појма немам кај е тоа:

Улица "Црвена Скопска Општина" број 4,
1000 Скопје,
Република Македонија
пример ако идеш од ГТЦ... помини го камени мост, и тргни на десно т.е. накај чаршијата... во таа зграда е десно,има кафени врати и пишува Министерство за Транспорт :)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.262
Поени од реакции
2.256
Океи, фала, ќе појдам утре ќе го најдам...

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Дечки ми треба книгава: Егзодусот на Македонците од Грција од Лидија Лафазановска-Стојановиќ и Ермис Лафазановски. Знам дека ја издава Евро Балкан, ама јас не знам каде е тоа. Дали може некој да ми каже каде се наоѓа или пак од каде да ја купам книгава.
Фала! :smir:
За институтот ЕвроБалкан прашуваш?
Еве ти линк каде се наоѓаат тие. Семафорите на Симпо ги минуваш, од левата страна на Партизанска, на самата куќа чинам имаше табла. Дури мислам дека можеш и on line да нарачаш.

H

HITCH

Гостин
За институтот ЕвроБалкан прашуваш?
Еве ти линк каде се наоѓаат тие. Семафорите на Симпо ги минуваш, од левата страна на Партизанска, на самата куќа чинам имаше табла. Дури мислам дека можеш и on line да нарачаш.
ДА! Ова го барав! ФАЛА!

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
Има ли некој на форумов што се разбира од столарија?
Барам плоча за работна маса иверка или медиапан или ако има нешто подобро од тоа, која е цената на цела табла со азбест итн итн :)

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Не знам колку е за во оваа тема прашањево ама да не знае некој како се викаше филмот што играше во саботата на Канал5 околу 16 часот?

<K A F E R>

I love my MACEDOIA!
Член од
20 ноември 2010
Мислења
54
Поени од реакции
12
Не знам колку е за во оваа тема прашањево ама да не знае некој како се викаше филмот што играше во саботата на Канал5 околу 16 часот?
http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=107&date=29.01.2011&cal=1

Најверојатно е " Среќно семејство" , од тоа што може да се види овде, па погледни и сама...

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513

ЗНАЧИ ВАКВО ИСТО ... ? КАДЕ ? :))))))))) КАЖУЈТЕ

Kajgana Shop

На врв Bottom