КОЛИД КОМПАНИ - Ќарот пред достоинството!

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Луѓе што го напаѓате чоекот од Ново село? Па тој само увезува и дистрибуира. Што напишале на производот он неможе да смени. И он преку тој бизнис вади леб за него и неговата фамилија, и плус вработува други фамилии.

Значи многу е лесно да се вреѓа, ама ај ставете се вие во негова ситуација и дали би го прекинале бизнисот и би ги вратиле производите назад, а знаете дека од тоа ви зависи идната на вашата фамилија, па и на други?

Немојте така одма со навреди, тоа е многу поголемо и покомплексно прашање. Значи сигурно и него не му е баш многу убаво да дистрибуира такви производи, но таму нашол шанса да ја издигне неговата а богами и многу други фамилии од тоа село на повисоко ниво.
Па и не баш, голем дел од производите се произведуваат и пакуваат овде, ако одете во грција и купите да кажеме Bake Rolls, состојки и такви работи има пишано и на Македонски само што напред нема ништо, стои празно место нема фиром, нема ништо. Глупо ми е да ги обвинувам луѓето што работат со... како шо велите турскава провинција, кога они од тоа живеат а и многу други.
 

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Лиже гз газдава на Колид а? ц ц ц какви КРЕМбили има..
 

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.719
abe nemojte ke zaebete opstinata :)
posle koljo so koi pari ke si kupi uste eden mandat.
nema da ima kroasani da razdava po selata, nema da ima pari...
ke treba SDS da izgubat na slednite izbori :kesa:
 

ViM

Член од
25 мај 2006
Мислења
39
Поени од реакции
2
Мене ме интересира се најде ли некој "јунак" да му се јави на газдата и да му каже барем дел од она што овде се пуваа дека ќе му го кажат и направат?

Вие ги средивте глаучите кои буквално не доведоа до оваа ситуација, па ќе средите некој кој е со големина на трошка во однос на тоа кој извршил поголемо предавство на татковината.

Тоа што пишувало FYROM на некој кроасан ниту сменило, ниту ќе смени нешто во однос на нашата национална надворешна и внатрешна политика.

Но, и те како ќе се смени нешто ако почнат да се вадат документи за тоа од кога ние постоиме, кои сме ние, кои се нашите предци...

ПС:Доста со палења од фотеља, да не ви падне некое жарче на скапиот ви мебел штоф.
 

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Сеа за инат акција да се купуваат што повеке и да се уништуваат СРАМОТА:nenene::pirat:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom