Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
7 февруари 2021
Мислења
477
Поени од реакции
681
Член од
27 јуни 2012
Мислења
114
Поени од реакции
135
Ако мислиш на webtv.a1.mk, може. Не вреди за тоа да се мачиш, таа резолуција не е ни за мобилен.
Прегледај го приврзокот 349325
ПА пред index стави вака: Stream(04), Stream(03),Stream(02)...
 
Член од
24 декември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
42
kodi balkan go sopreja dajte nekoj drug nacin da se gleda kanali mk i srpskite sportski , najdov aplikacija ott navigator ali kade da baram portali za nasite kanali
 
Член од
15 јули 2007
Мислења
14.903
Поени од реакции
7.571
Oваа понуда на IPTV ми се појави реклама на FB.
Најдобрите IPTV канали на едно место!

20212 е бројот на канали кои што Ви го нудиме од целиот свет само на едно место за одлична и поволна цена во споредба со конкуренцијата. Се што треба да направите е да не контактирате во порака.

Потребно е да поседувате ANDROID box или SMART TV поврзани на интернет со цел да може да ги гледате најдобрите канали од целиот свет без никакво сецкање, закаснување и со беспрекорно чиста слика.

Конкретно достапни се сите канали од САД, вклучувајќи ги и FOX Sports, NBC Sport, ESPN, како и вклучен NBA League Pass со сите натпревари за целата сезона и плејофот. Исто така изработени се посебни секции со live-stream линкови за сите натпревари кои се во живо, како и посебна секција за претстојното Светско Првенство во фудбал.

Достапни се исто така сите канали од ex - Југославија. Посебно е организирана секцијата со канали од Балканот (EX-YU General) која брои 152 канали со превод, ЕX-YU Sports во која се наоѓаат сите канали на Arena Sport и Sport Klub.

Во понудата се достапни и сите светски спортски канали (Bein Sports, Sky Sports, Digi Sports...) како и најдобрите филмски, музички, документарни, едукативни и детски канали.
Повеќе информации во порака. Ве очекуваме!

 
Член од
7 октомври 2020
Мислења
271
Поени од реакции
388
Najbolje kad reklamiraju bez trzanja,kašnjenja i na kraju šlag čista slika,i što sad reći??
 

Kajgana Shop

На врв Bottom