Икариам - "Играта на боговите"

Дали е оваа тема на место?

• Вкупно гласачи
    24
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Ајде да видам колку луѓе ја играат оваа игрица па да видиме....

Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.287
Поени од реакции
314
Темава ти е закон..:)..А можам да замислам играта каква е..

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
еве линк
и да стратегија е....треба малце повеќе време да се разградиш ама вреди....

и еве слика
ikariam.jpg

(мојот град)

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Browser game, порано киснев, сега ми скурчи. Имав 3 luxury ресурси, кој ја играл знае што е(3 градови на 3 различни острови :D)

Член од
25 март 2006
Мислења
357
Поени од реакции
24
сервер theta, име на градот kazakistan. баги време ја играм и имам 4 градови кој се распоредени на различни острови за грозје, камен и дрво, кристали, сулфур.

town level 24.
немам алианса.

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
сервер theta, име на градот kazakistan. баги време ја играм и имам 4 градови кој се распоредени на различни острови за грозје, камен и дрво, кристали, сулфур.

town level 24.
немам алианса.
аман бе....јас едвај главниот град ке го правам левел 17, па ти 24 дури си го направил....

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
И ја сум на Светот Theta и ве поканувам да влезете во FIA-Zeus Warriors Ако сакате и немате алијанса.Ако се собереме поеќе може и алијанса да си напраиме

Иначе ако сакате да контактираме на икариам

име:dead terror
Координати(cords):33:56
име на градче:MACEDONIA

Член од
25 март 2006
Мислења
357
Поени од реакции
24
абе интересна работа што правите скоро сите за име на градот ставате име македониа, наместо битола, или скопје.

иначе немам алианса и не мислам да влезам во ниедна доста сила имам за напад одбрана ресурси слично, со моите 4 градови.

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
абе интересна работа што правите скоро сите за име на градот ставате име македониа, наместо битола, или скопје.

иначе немам алианса и не мислам да влезам во ниедна доста сила имам за напад одбрана ресурси слично, со моите 4 градови.

јас дека сум на почеток, затоа сум во алианса за да ме бранат...иначе и јас после ке се одделувам од нив

Kajgana Shop

На врв Bottom