Заработка на интернет (официјална тема)

Член од
20 април 2014
Мислења
247
Поени од реакции
136
Изгледаш дека не ти се познати работите баш, добар програмер не работи за македоски фирми за 15 000 ден., туку преку некој филенс сервис за странски клиенти (најчесто),
Се сложувам дека со интернет маркетинг се заработуваат многу пари, но не може секој да заработи многу пари. Знаеме дека google заработуваат милијони долари од тоа ама мобичен смртник утра сабајле ќе заработи толку пари. Гледам погоре 9000 долари дневно, 1000 долари дневно, не си правете бајрам на паметот.
Хах, ти мислиш тоа е нешто тешко? Имај 10 вебстрани со добар број на трафик и не е ништо тешко. Јас со инвестиција од $300 за трафик имам профит направено од $1478 во еден ден, штета што CPALead не чува статистики од претходната година за да ти пратам слика, a сега сум паднат на $100 ден. Од тие $300 за инвестиција за програмер дадов само $40.
 

debi7777

Night games. One night, no worries
Член од
12 септември 2009
Мислења
411
Поени од реакции
8
Има една страница може да купуваш одредени продукти и од купеното заработуваш. Но, поинтересно е што има аукции и за мали пари до 90% помалку може да се купат интересни нешта. Може да видите овде: http://www.tripleclicks.com/14403102
 
Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
Да да, во моментов само со тоа се занимавам
повели линк за регистрација ако сакаш да ти бидам спонзор
http://www.sfi4.com/14356274/FREE
Работата не е воопшто сложена, има многу начини на кои може да се заработи а не мораш да платиш ни денар ако не сакаш.
Инаку порано немаше многу од регионов ама сега ги има еден куп и од бивша ју и од Македонија (само од кај нас се преку 1000)
Иначе поддршката е ОДЛИЧНА!.
Ако немаш добар и активен спонзор кој ќе те води нема да напредуваш брзо.
Балканциве инаку добро се држат и си помагаат.
Ако се регистрираш ќе те пријавам на ФБ групата за поддршка и плус бидејќи сум во тимот на еден што е број 1 на Балкан автомастки ќе имш пристап и до балканскиот форум што го има основано.
Еве баш сега во 21ч имаше организиран webinar. Членови еден куп поставуваа прашања .. и добиваа одговори во живо.

Со добра поддршка може да се направат сериозни пари.
Плус мислам дека е една од ептен ретките што опстојува еве веќе 16 години ... да не работеше добро одамна ќе пропаднеа, а тие во моментов имаат по 3-4000 нови регистрации дневно
Ако си за .. кликај
http://www.sfi4.com/14356274/FREE
Дали си повлекла пари од ова? Што всушност треба да се работи?
 
Член од
10 април 2014
Мислења
10
Поени од реакции
1
Zaraboti na internet od doma, Nudam rabota od doma, Internet zarabotka
Заработи на интернет од дома, нудам работа од дома, интернет заработка

Nudime rabota preku internet od doma, ne treba da se vlozi nisto se sto treba da napravite e da kliknete na linkot podole , da se zaclenite i da pocnete da zarabotuvate, SIte potrebni informacii ke gi najdete na stranata. Vredi da se proba zosto nisto ne gubite se zavisi od vas kolku ke zarabotite.
Ova e linkot od stranata, klikni tuka:

http://zarabotiodma.com/

1. Работа од дома
2. Интернет заработка
3. Работа на интернет

http://zarabotiodma.com/
 
Член од
31 мај 2014
Мислења
2
Поени од реакции
0

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
Начинот на подигање на парите е преку банка (свифт), а за review-то ќе ти копирам само нешто:

Ova go imam procitano uste pred nekolku meseci i veke nekolku moi clenovi me prasaa za ova. Mnogu raboti sto gi pisuva blogerot tuka ne se tocni. Kako prvo covekot voopsto ne se potrudil da razbere kako funkcionira libertagia. Nisto od toa sto go napisal ne e kako sto treba. Toj veli deka plakame za paketite od svoj gjep sto ne e tocno, veli deka plakame za bronza i za zaclenuvanje sto ne e tocno, veli deka posle 12 meseci bronza mora da nadgradis sto ne e tocno. ova uopste ne e investiciska programa, mozes da zarabotis bez da vlozis mozes da zarabotis bez tim mozes da zarabotis bez prodazba, ovde ima realni proizvodi od koi kompanijata ima profit pokraj profitot od advertising i internet soobrakaj.

Sto se odnesuva do banners brokers ne sum rabotel tamu no znam deka e investiciska programa koja seuste funkcionira, ona sto go imam slusnato e deka imale nekoj problem no na nivnata fb strana ima lugje koi tvrdat deka povtorno pocnale so isplati , iskreno ne me interesira za niv bidejki ne rabotam tamu. Iminjata koi se spomnuvaat vo tekstot i koi se povrzuvaat so BB ke vidis deka bile independent affiliates isto sto i nie sega vo libertagia i nisto poveke nemaat druga povrzanost so BB.

Jas licno kontaktirav so covekot koj go napisal ova i pobrav da mi dade barem eden dokaz za toa sto go pisuva mi rece deka nema i deka del od ova go nasol na internet i go dopolnil. Iskreno ne me interesira mislenjeto na eden bloger koj nema poim kako funkcionira libertagia koga ke vidam komentari od tipot pobarav isplata ne mi dadoa togas ok ke receme ne isplakaat i pozdrav. Za razlika od BB kaj libertagia nema investiranje i moze da se pocne bez vlozuvanje nema opasnost da zagubis pari bidejki nisto ne si vlozil.

Ovoj bloger 90% od rabotite sto gi pisuva se negativni bidejki znae deka 80% od lugjeto se skeptici i znae deka na toj nacin dobiva poveke soobrakaj na negoviot blog i pogolema zarabotka od google adsense. Kako sto mozes da vidis so klikanje na linkot se otvora reklama sto mu nosi nemu pari. Covekot vika deka se okolu kompanijata e legalno no misli deka nema da isplatat i potoa pocnuva da zbori za proizvodite mi vika deka social box ne postoi sto ne e taka sekoj moze da se logira tamu i deka cenite se preskapi i slicno sto e bezvrska.

Rui Salvador i zena mu se izvesteni za ova i za drugi postovi vo vrska so libertagia koi se negativni, negoviot odgovor bese deka tie znaat deka nekoi zboruvaat loso za niv vsusnost vo ovoj biznis kade se vrtat mnogu pari ima se i sesto i sekoj ke kaze svoe mislelje dali toa e na baza na prethodno iskustvo ili poradi drugo nesto no dodeka ne go testirame sami se ostanuva na spekulacii.

Toa e toa preku milion clenovi ima libertagia ako ne isplakaat dosega brzo ke se rasirese toa plus za nekoj mesec dena ke pobarame isplata i od makedonija i ke vidime licno i personalno dali isplakaat ili ne. Za toa vreme ke rabotime i nema da cekame nekoj bloger da ni kazuva sto e tocno a sto ne sepak mnozinstvoto od nezavisni clenovi kako sto sme nie tuka sme poverodostojni da kazeme sto vistina a sto ne odkolku nekoj bloger koj zarabotuva od negovite tekstovi.

PS: nemoj da mislis deka se macev da go pisuvam ova zasto veke mi bese napisano i spremno bidejki nekolku moi clenovi veke me prasaa za ova.

Извинете за латиницава, не можа, целото да го пишувам у кирилица, копирано е. Поздрав.
Јовица да те прашам нешто. Праќам веке по 4-ти пат докази за документ и адреса, и не ми ѓи прифаќаат. Може да ми објасниш зошто не ми се прифатени, и што да пратам за да ми бидат документите прифатени?
 
Член од
5 март 2012
Мислења
52
Поени од реакции
16
Јовица да те прашам нешто. Праќам веке по 4-ти пат докази за документ и адреса, и не ми ѓи прифаќаат. Може да ми објасниш зошто не ми се прифатени, и што да пратам за да ми бидат документите прифатени?
Јас ја скренирав личната карта од предната и од задната страна посебно, и им ги пратив. За брзо време ми ги прафатија. Доколку овој проблем се повторува, контактирај ги, мора да се реши проблемот.
 
Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
Јас ја скренирав личната карта од предната и од задната страна посебно, и им ги пратив. За брзо време ми ги прафатија. Доколку овој проблем се повторува, контактирај ги, мора да се реши проблемот.
Ги контактирав на фејсбук, ништо. Дека можам на друго место да ги контактирам?
 
Член од
13 март 2014
Мислења
691
Поени од реакции
142
Дали некој знае некоја страна која плаќа по Pay per wiev систем, освен Bidvertiser?
 
Член од
30 декември 2012
Мислења
173
Поени од реакции
331
Некои да ми каже искуство од LibertaGia ??
3$ дневно земаш од 10линкови во денот, 5 дена во неделата кликаш, тоа ти се 60$ месечно. Ама ти земаат 40$ месечно (незнам дали е секој месец или само првиот месец), тие пари(како виртуелни) ти стојат на сметка и можеш да ги користиш за апгрејт на акаунт. Можеш да извадиш пари на сметка кога ќе имаш над 300$. Мора да сликаш лична карта за да потрврдиш дека си човек, треба да зачлениш под тебе други луѓе за да примаш и од нив некој процент, треба да си упорен и да бараш членови не одзема многу време и дава најмногу од сите страни. И јас сум нов пред 3 дена почнав ако си заинтересиран повели www.libertagia.com/aftershave.
 
Член од
13 март 2014
Мислења
691
Поени од реакции
142
аха ..баш сега видов во минус сум 40$
 

Kajgana Shop

На врв Bottom