Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
23 август 2022
Мислења
429
Поени од реакции
763
Bless up good morning everybody god is great i start drinking my coffee before start my day and embrace mother nature i like to do it big i like to meditate and catch a vibe get that blessing energy before start the day
i am fly like that you got to have confidence that's the key.Bless up every body life is beautiful!
God Did!
Screenshot_20221119-112057~2.png
 

Лаик

Романтичар
Член од
4 август 2018
Мислења
1.438
Поени од реакции
3.152
Д.К.
Порано мислев дека најголемата болка е кога си заљубен до уши и кога ја фаќаш на дело кај "разменуваат сличици од свецко првенство" во кревет со некој страствен љубител на исполнување на албумот и праќање на истиот за добивање награда..
Ама времињата се менуваат и погледот на светот со тоа и болката као дел од "дополнителна опрема на тазе купена кола"..
Уште кога бев дете па со сега Господ ми праќал различни типови на луѓе/тестери кои ме сретнуваат на патот и ми овозможува да го согледам животот од повеќе агли и можам да кажам дека сеуште учам и дека смртта е дефинитивно-матура..:kafence:
 
Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.654
Поени од реакции
13.133
Ќути што е DJ Khaled, замисли да беше Jason Derulo и после секој дебилен пост го добиеш оној звук на кастрирано маче што го испушта горниов квазипопуларен лик.
 

Византиецот

what you looking at, ass
Член од
14 март 2021
Мислења
2.618
Поени од реакции
6.048
@DenaM забрането реплицирање иако цело време си реплицираат, па ајде да го прекршам и јас. Се гордеам со тебе, ти посакувам живот исполнет со хармонија во САД. Знам дека е сон, знам точно како изгледа, и точно за што зборуваш. Модерно, цивилизирано, социјализирано - ова последново беше најголемиот културен шок за мене таму, не очекував дека се така дружељубиви. Луѓето СЕ СОН. Ангели. Вистински луѓе, спонтани, искрени. Човечни. Со достоинство и чест, како кралот Балдвин од средновековна Франција. Со лавовски срца. Нема труло во нив. Зборувам генерализирано.
Ако видиш зграда на Франк Лојд Рајт во Лос Анџелес, помисли секунда на Византиецот.

А од срце ти посакувам и еден таков синоок Ангел да си најдиш таму. хехе Никогаш не се сомневај во планот на Бог и неговиот начин да те награди, за она што си ти.
Јас сум сега во Швајцарија. САД секогаш ќе ја носам со голем сентимент во себе.
 

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.256
Поени од реакции
1.966
Кајги, прочитав што пишал @најубав и се согласувам со него.
Јас би додала и оној кој ги слуша пациентите и кој ги третира како што треба, како луѓе.
Во 2019та таков ме спаси.
Мил и пријатен човек кој со својата вештина и огромното трпение многу ми помогна.Човек чија внатрешна убавина се пресликува и надвор на неговото лице.Човек за кој многу пациенти кажуваат убави работи.
Тој го забележуваше мојот страв и ми помагаше да го намалам.
Милијарда пати благодарам се малку.
Камо сите лекари да беа вакви...
 

Kajgana Shop

На врв Bottom