До и Од модераторот на подфорум Религија

• Креатор на темата Креатор на темата exlexmk
  • Време на започнување Време на започнување
Средено е, се разбравме :)
Бенирај све ич не му ја мисли. А некој зуцне бан. Да се знае кој е шеф. И барај со шефе да ти се обраќаат.

@RogerBacon домашната некултура на некои овде се рефлектира многу.Не знам дали си ти единствен модератор или ве има повеќе но ароганција и некултура треба да санкционираш а ги има доста во Прашања за Христијанството.
Патем ги прочитав правилата,ама за ова што го пишав не најдов нешто слично..

Од кога ве читам, увек наоѓате некои измислени кривци. Криви се атеистите, крива е политиката на форумот, модераторите се наклонети. Си пишал оф топик? Мислењето ќе ти биде избришано. Ако пишеш пак оф топик или пост кој не е во согласност со правилата, ќе добиеш 3 казнени за секој пост. Прочитај ги правилата, почитувај ги правилата и нема да има потреба да доаѓаш тука и да плачеш како системот не е фер. Тоа важи за тебе и за сите, без разлика на тоа дали по уверување си атеист или џаинист. Пишав на сите теми, од сега па натаму, секој оф топик ќе биде соодветно казнет и не планирам да дискутирам околу тоа.
Некој спомена домашна некултура, па ме интересира зошто одредени членови се толерираат и им се дозволува да спамираат непречено? Кога над 90% од постовите на еден член се на една иста тема, и кога сите со од овој калибар:
Ne go zaboravaj
Therion tako zvani ajvan koga veke zboruvas za zverstvo
Тогаш на кој начин горенагласеното не се однесува во овој случај? Со кое право се дозволуваат и толерираат вакви навреди и спамирања?
Членов е на темава за да дискутира? За да праша и да научи нешто? Или можеби очигледно е дека е спамер?

Последно уредено:
Абе @Хептаграм XI и @Aleksandar Nevski , препиркиве кога ви ги читам ко поети у 1600 год. коишто епски дебатираат стоејќи на 2 различни карпи, измеѓу гребен, а вие со кренати раце водите „битка“ преку читање на поезија.
Држете се до темата на дискусија, иначе + казнени :pipi:

Мислев да прекинам, но интересни ми се тие безпредметни препреки со акцент на навредувања и ништо со темите, ами со соговорникот...
Ок, нема во иднина оф-топик расправии за сенешто :)

До модераторот: зашто ми е избришано прашањето од синоќа, за темата на која треба да им се поставуваат прашања на атеистите од верните?...

До модераторот: зашто ми е избришано прашањето од синоќа, за темата на која треба да им се поставуваат прашања на атеистите од верните?...
Види @MIKI1 ти си мајсториште за утињање на теми. На пример прашањево кое сега го постави, морав да го преместам во „До и Од модераторот на подфорум Религија“ од „Прашања до атеистите“.
Исто како што вчера вашата дебата ги надмина прашање/одговор правилата и ја преместив целата вклучувајќи ги твоите, мислењата на Атеист и другите членови во
Дискусија за Атеистите, Исламот, Христијанството и останати убедувања

Мислењата не ти се избришани, преместени ви се таму пошто како и сите мали деца на кои им се кажуваат правилата по 1000 пути и ги забораваат послем 5 мин., родителот мора да дојде и да исчисти послем ломот што го направиле.
Во случајов не сте деца и не треба да се однесувате ко такви. :D

Зошто ми е избришан цитатот до кооператива во темата прашања до христијаните. Тој праша нешто што му бев одговорил, и му го репостирав одговорот што му го бев пишал. Не е офтопик, не е навреда, според кој критериум е избришан?

Зошто ми е избришан цитатот до кооператива во темата прашања до христијаните. Тој праша нешто што му бев одговорил, и му го репостирав одговорот што му го бев пишал. Не е офтопик, не е навреда, според кој критериум е избришан?
Abe moderatorot e tvrdokoren ateist i raboti kako mu e volja[emoji41]

Извини @Изгрев , сум ти го избришал по грешка бришејќи илјадници оф топици, сеири и друга количина од ѓубре мислења. Вратено ти е мислењето. Се дешава, човечка грешка, сум превидел. :D

.
Не бери ти гајле, те уверувам дека моите знаења од областа на биологијата, абиогенезата, а можеби и религијата се повеќе од доволни за да дебатирам со тебе. ;)
?
Роџерче, те ставиле модератор гледам, не знам дали да се смеам или да се смеам..:pos:Нели Николчо обеќа некој религиозен да биде, а не цел живот некакви „мудри“атеисти.:facepalm:

Брат (се надавам дека не си „топол брат“како Усаин ), Ти немаш поима од религија,па уште сакаш и да дискутираш..:facepalm:...леле мори мајко...... такви сакам да „рендам“

.Ајде ако сакаш и ако имаш муда, одбанирај ме од мојот оргинален профил, оти како што гледаш, можам да отворам профил кога сакам.Овој пат сам се банирав, затоа што дискусиите во религија се на многу ниско ниво на скалата за развој,и таквите како тебе ги оставам да си спијат во зимскиот сон. Мечките спијат во зима со затворени очи, вие атеистите спиете цел живот со отворени.

Гледам дека тоа атеистите и секташите ршум праите по форумов,се глупирате до даска,ги бришеш постовите на религиозните додека глупавите постови на атеистите се присутни.
Дозволуваш секташите да праат пропаганда на форумов.
Николчо ова го разбра,ама касно,сироткиот се продаде за титула.
Кога Ипси одговори на еден религиозен дека со линкови не дискутира, дека форумов е за дискусии и размена на мислење, сакав да земам бесилка, ама жената ме спречи...:pos:...цело време ги повикувам на дискусија, а тие сиромашните освен пропаганда немааат ништо да понудат. Усаин само повикува на неговото сито, и бара млади деца во сектата, за да му плаќаат чланарина, а се буни кога поповите наплаќаат за крштенка..:facepalm:

Имај муда и не го бриши постов....

Бог нека ти е на помош....

Роџерче, те ставиле модератор гледам, не знам дали да се смеам или да се смеам..:pos:Нели Николчо обеќа некој религиозен да биде, а не цел живот некакви „мудри“атеисти.:facepalm:

Брат (се надавам дека не си „топол брат“како Усаин ), Ти немаш поима од религија,па уште сакаш и да дискутираш..:facepalm:...леле мори мајко...... такви сакам да „рендам“

.Ајде ако сакаш и ако имаш муда, одбанирај ме од мојот оргинален профил, оти како што гледаш, можам да отворам профил кога сакам.Овој пат сам се банирав, затоа што дискусиите во религија се на многу ниско ниво на скалата за развој,и таквите како тебе ги оставам да си спијат во зимскиот сон. Мечките спијат во зима со затворени очи, вие атеистите спиете цел живот со отворени.

Гледам дека тоа атеистите и секташите ршум праите по форумов,се глупирате до даска,ги бришеш постовите на религиозните додека глупавите постови на атеистите се присутни.
Дозволуваш секташите да праат пропаганда на форумов.
Николчо ова го разбра,ама касно,сироткиот се продаде за титула.
Кога Ипси одговори на еден религиозен дека со линкови не дискутира, дека форумов е за дискусии и размена на мислење, сакав да земам бесилка, ама жената ме спречи...:pos:...цело време ги повикувам на дискусија, а тие сиромашните освен пропаганда немааат ништо да понудат. Усаин само повикува на неговото сито, и бара млади деца во сектата, за да му плаќаат чланарина, а се буни кога поповите наплаќаат за крштенка..:facepalm:

Имај муда и не го бриши постов....

Бог нека ти е на помош....

Добре дојде назад Гурџи:cool:

Нема потреба да го избришам твоето мислење. Мислењето не ти е базирано на аргументи, атеистите и религиозните кои се тука можат комплетно да ти потврдат дека нивни мислења се избришани исто колку што се избришани на религиозните се' додека не се во согласност со правилата на форумот. Исто важи и за делењето на казнени.
Ти си трол, на сите им е комплетно јасно тоа. Никогаш не можам да знам дали си ти стариот гурџиев, дали си трол кој тврди дека е гурџиев или нешто трето.

Како модератор, мое е да го пријавам твоето мислење на @Acid кој воедно ќе провери дали си Гурџиев, ако не си или ако користиш специфичен софтвер за да ја смениш IP адресата или се ставаш од прокси IP адреса, тоа што го пишуваш може да се смета како потврда дека ти си токму Гурџи и да се земе како причина за да ти се банираат сите понатамошни јузери.
Сречен ден.

Ќе дискутирам само ако ме одбанираат од оргиналниот профил....

Да те одбанираат и плус да ти се извинат за нанесената неправда:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom