- Член од
- 11 јуни 2021
- Мислења
- 384
- Поени од реакции
- 869
^И твоите цицки ако ти се ко на јаготка не се обраќај на машкиот род.
Он топик, го неам мерено.
Он топик, го неам мерено.
Твојот колкав ти е?Нормално битни се и многу други работи како харизма,манири и став но ако ти е помал од 15см те молам не ми се ни обраќај.
мојот е поголем од 15cm...може ли да ти се обраќам?Нормално битни се и многу други работи како харизма,манири и став но ако ти е помал од 15см те молам не ми се ни обраќај.
Ти не пратиш ситуација, банирана е.... така да не се фали бадијала.мојот е поголем од 15cm...може ли да ти се обраќам?
аха ти си љубоморна дека на неа и се фалам, а тебе неТи не пратиш ситуација, банирана е.... така да не се фали бадијала.
Наместо, ти благодарам да пишеше, ти се занесе малку.аха ти си љубоморна дека на неа и се фалам, а тебе не
Да сигурно дека многу сум се занесел за некоја анонимна небитна личност на форум....А зошто да пишам благодарам?Наместо, ти благодарам да пишеше, ти се занесе малку.
Една филипинка ми викаше дека курињата им биле по 10 сантима, го гледа спуштен и вика wow хахах. Иначе мали им се и плитки, ама пак си бараат 16 сантима.....тоа им е на жените некој репер, кај и да се. Ма да задоволството произлегува од друго место, ако се друго е по некој стандард.на тие што им е како ЈАМА, да си барат чаре во Еквадор, Судан, КУРдистан итн, а на тие што им е како виршла само правец Кина, Јапан, Тајван....
...ти прави услуга, ама ти не осеќаш, вики очигледно е мушко, позади женски ник, па ти сега види што како,аха ти си љубоморна дека на неа и се фалам, а тебе не
ах бе, на сите жени им се како јама кога треба да биде, нели од таму ќе излезе цело бебе, тоа не значи дека се такви јамичести секогаш....еластичен орган се шири по потреба, ако е напалена женската сигурно дека ќе се навлажни и „прошири“ спремна за пенетрација на злочко,ама ако само глуми лудило таа си останува ем тесна ем сува, па злочко ќе го заболе глава дур влезе или ич нема да влезе!на тие што им е како ЈАМА, да си барат чаре во Еквадор, Судан, КУРдистан итн, а на тие што им е како виршла само правец Кина, Јапан, Тајван....
...ами филипинките со метар висина колку сакаш дубина, па на тоа соодветно природата им ги направија должините на пенисите на партнерите, уосталом се знае 18 см максимум влегува до даска кај жената све друго е надворешна фира, па макар имал 25 см ќе си остане надвор скоро половина!Една филипинка ми викаше дека курињата им биле по 10 сантима, го гледа спуштен и вика wow хахах. Иначе мали им се и плитки, ама пак си бараат 16 сантима.....тоа им е на жените некој репер, кај и да се. Ма да задоволството произлегува од друго место, ако се друго е по некој стандард.
Ти па само по Азијатки )))Една филипинка ми викаше дека курињата им биле по 10 сантима, го гледа спуштен и вика wow хахах. Иначе мали им се и плитки, ама пак си бараат 16 сантима.....тоа им е на жените некој репер, кај и да се. Ма да задоволството произлегува од друго место, ако се друго е по некој стандард.
... а канализацијата на телото каде е?More so ve gledam cudni.
Ne rekle djabe starite.
Pickata e za ragjanje deca, gazot e kalap za kurot .