Дали би направиле естетска корекција иако вашиот партнер е против тоа?

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Искрено воопшто не сум љубител на операции, па ни на пластични :pipi:
Кога би се решила на тој чекор нормално дека партнерот не би ме поколебал.
Моја желба мое тело. Само што јас не сакам...
 

Lady Snake

~Дени ме чува!~
Член од
29 септември 2008
Мислења
85
Поени од реакции
2
Не, не би направила не ради партнерот туку чисто ради себе. Јас сум против пластична хирургија. Такви сме какви што сме и треба да се помириме со тоа. Тоа што ќе изгледаме поубаво и подобро нема да направи повеќе да не ценат. Е заради овие причини не би направила пошо лично побитен ми е карактерот и психичкиот профил на личноста одколку физикус.
 

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Не би правел естетска корекција на себе. Но ако се решам да правам, сигурно нема да чекам дозвола од партнерката. Ако навистина ме сака, нема многу да и биде гајле дали носот ми е помал или поголем.
 
Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Ako jas sakam,no na partnerot toa mu smeta e kategoricno protiv nema da go napravam ne sakam da odam protiv negova volja :back:
 

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Ако јас решам да направам ќе го замолам партнерот за подршка. Но не сум воопшто љубител на естетската хирургија, така да освен ако немам здравствени проблеми во друг случај не би направила некоја корекција, природно си е природно. Така да нема за што партнерот да се лути. :)
 

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ако некој ме сака таква каква што сум и ако мисли дека сум најубава и без пластични операции, значи причината заради која би сакала да направам пластична операција се комплекси кои и без операција можат да се надминат, така што не, не би направила операција, би се премислила. Не можам да кажам дека би направила операција затоа што сум против тоа, а и кога би се решила на тоа, малку ќе биде потребно да ме разубеди некој особено некој што ме сака поради тоа како изгледам.
 
Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
Зависи од потребата од пластична операција. Иако во принцип сум тврдоглава па правам што сакам. И ако ми текне на памет да правам операција, одам и не ми е гајле што мислат другите (тука го вклучувам и партнерот).
 
Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.137
Поени од реакции
163
Ako eden den epten moram da napravam nekoja estetska korekcija ke ja napravam, bez razlika sto misli partnerot. Moe telo - moj izbor. Nitu mu zabranuvam nesto da pravi ni sakam da mi zabranuva, samo jas mozam da si upravuvam so mojot zivot. Ali korekcijata bi bila samo ako moram, a ne od 4ista mira.
 

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Ако сум значи во брак со таа личност ќе подразмислам малце.Ќе видам дали навистина ми е потребно,дали треба да се нафатам на таков чекор или да сум каква што ме создала природата.Ќе разговарам и со него да ми каже зошто е против тоа и потоа јас ќе размислам кој се причините за да го направам тоа.Тогаш можеби ќе го најдам вистинското решение.
Ако пак со партнерот не сум во некоја сериозна врска ќе го прашам за мислење,но сепак многу помалку ќе влијае на моето.
 
Член од
10 март 2009
Мислења
32
Поени од реакции
0
ако мене ми се допаѓа и не сум задоволна, зошто да не направам, он си одговара за своето, јас за своето и тоа е тоа
 

bezobrazna

...Paste
Член од
7 август 2008
Мислења
440
Поени од реакции
27
Па ако веке се решам на таков чекор не гледам зошто би бил партнерот против,ако тоа е она што би ме направило посрекна и посамоуверена зошто да не... Така да ке мора да се помири со тоа...
 

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Мојот партнер не живее во моето тело.

На крајот на краиштата, ако толку цврсто сум решена, а он е толку тврдоглаво против, се враќаме на тоа дека врска/љубов/партнер е променлива категорија, баш како и телото подложено под нож. :)
 
Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
естетската корекција би направила на пример кога ќе бидам бремена односно после породувањето и доењето на детето на градите не би сакала да имам свиснати... а со партнерот би разговарала секако е битно и неговото мислење но ќе мора да ме свати а и ќе бидам поубава за него така
 

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
Мојот сегашен партнер може да не биде и утрешен, ама јас ќе си се носам себе си до крај, без и со корекции. Така да... :)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom