Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.277
страшна работаo Oshtri borbeni manevri.
страшна работаo Oshtri borbeni manevri.
..против кого тоа острите борбени маневри??? Ние имаме три погрешно купени авиони за запрашување на пловци , крстени противпожарни , за кои пилотите немаат ни кациги и кои годишно со далавери го прават потребниот налет за продолжување на дозволата...., а не па да се занесуеме со остри борбени маневри на некакви борбени авиони....за што имаме само два избора...против Србија и против нато.... [DOUBLEPOST=1481934570][/DOUBLEPOST]o Oshtri borbeni manevri.
...еееј кога последен пат си бил на Бурже , јас поодамна , но слушам веќе не е што беше . како и ИЛА.... сега у Берлин..., Фарнборо одамна е капут....Премногу сме стари да сме детинести !
ПОпатно над Бурже ( аеродорм ) гледаме митинзи па никој во Кале несе жали/( Кале Британско().
Umen si ti daj vistinski komentar .ne shega.страшна работа
да не се слагам со некој аспект па ај да коментирам али сега да почнам од нула па да ви објаснам целата комплексност на една ПВО на територија па ПВО на единици... со сите потреби со сите специфики ехааа полсено би ми било да се сложам со тебе и да речам “да така е, дај да купиме авијони шо остро маневрираат“ од колку сега да ви држам часови.Umen si ti daj vistinski komentar .ne shega.
...НЕМОООЈ...да објаснуеш цела комплексност жити браќа Рајт....да не се слагам со некој аспект па ај да коментирам али сега да почнам од нула па да ви објаснам целата комплексност на една ПВО на територија па ПВО на единици... со сите потреби со сите специфики ехааа полсено би ми било да се сложам со тебе и да речам “да така е, дај да купиме авијони шо остро маневрираат“ од колку сега да ви држам часови.
нема бе, дај да купиме остро маневрирајуќи зракоплов...НЕМОООЈ...да објаснуеш цела комплексност жити браќа Рајт....
..незнам.... јас сум повеќе за набавка на едно 20 зракомлатала од типот Ми28 со дополнителен пакет за подобрување набавен во Израел и Данска... Едно 20 ком С300 и едно 500 фабричко ремонтирани половни Шилки. Тоа ни е доста.............нормално со доволно резервни делови и муниција....проблем ќе бидат персонал и посади....сите избегаа кај капиталистиве..нема бе, дај да купиме остро маневрирајуќи зракоплов
и БМВ со затемнети стакла..незнам.... јас сум повеќе за набавка на едно 20 зракомлатала од типот Ми28 со дополнителен пакет за подобрување набавен во Израел и Данска... Едно 20 ком С300 и едно 500 фабричко ремонтирани половни Шилки. Тоа ни е доста.............нормално со доволно резервни делови и муниција....проблем ќе бидат персонал и посади....сите избегаа кај капиталистиве..
хммм сериозно за борбени авиони за Македонија зборите???????Што им фали на зракомлаталата?? ем имаат ударац, ем се возат и под Камени Мост, ем имаат место за десант од десетина волци-тигри како ли се викаа....вистинско изборче за мала сиромашна држава со многу внатрешни непријатели и неколку надворешни....и БМВ со затемнети стакла
Доста се играш александар македонски темата е сериозна
држте се до земјата, то со летањето остајте им го на тие шо знат и умеат и можатхммм сериозно за борбени авиони за Македонија зборите???????Што им фали на зракомлаталата?? ем имаат ударац, ем се возат и под Камени Мост, ем имаат место за десант од десетина волци-тигри како ли се викаа....вистинско изборче за мала сиромашна држава со многу внатрешни непријатели и неколку надворешни....
хммм..колку саати налет имаш....у книшка???држте се до земјата, то со летањето остајте им го на тие шо знат и умеат и можат
само како патник, али неколку години бев командир на најдобра ПВО единица на разни рангови, во 80десети излезе и цела страна посветена на мене и единицата во “Фронт“хммм..колку саати налет имаш....у книшка???
...браво , кој ве тестираше ???само како патник, али неколку години бев командир на најдобра ПВО единица на разни рангови, во 80десети излезе и цела страна посветена на мене и единицата во “Фронт“