Mali ti si sreken covek ako imas 20-30 akcii vo Fers.(zarem ne znaes tocno kolku imas).
Aко ја следиш берзата повеќе години ќе сватиш дека СИТЕ акции почнуваат да паѓаато во периодот Ноември-Фебруари. Секоја година е исто.....ама затоа Фебруари-Март-Април драстично се зголемуваКатастрофа у пи*ку матер ако трае ова понатаму уште оваа криза се утепаа железарските компаниии кај што имам акции да паѓаат.До кога ке трае ова не знам али не е на арно
Дечки, ако има војна напролет, тек тогаш ќе настане хаос на берзата
Точно, ама ова сега што се случува е ненормален пад на акциите. :uvo:Aко ја следиш берзата повеќе години ќе сватиш дека СИТЕ акции почнуваат да паѓаато во периодот Ноември-Фебруари. Секоја година е исто.....ама затоа Фебруари-Март-Април драстично се зголемува
jas mislam deka treba da se obezbedi brokerska kuka koja ke trguva soЕве ќе ја отворам темава, бидејќи мене многу ме интересира, и сакам да го прочитам вашето мислење, и колку сте запознаени.
За почеток ставив и анкета.
da tocno e deka drasticno se padnati akciite za 80%Точно, ама ова сега што се случува е ненормален пад на акциите. :uvo:
Иако дел од нив беа преценети, сепак лошо е што буквално сите акции паднаа.