UEFA Champions League 2015/2016

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.113
Поени од реакции
57.525
Стварно јаки екипи, Рома и Виљареал :D
Во последниве 10-тина сезони се вакви пацерски групи добивате, Вардар да игра во групава ќе биде конкурентен :icon_mrgr:
Зa нив се јaки
 

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.462
Поени од реакции
42.761
Стварно јаки екипи, Рома и Виљареал :D
Во последниве 10-тина сезони се вакви пацерски групи добивате, Вардар да игра во групава ќе биде конкурентен :icon_mrgr:
Таква е конкуренцијата, неможеш да добиеш прејака екипа во групи, три-четири екипи беа салам од втор и трет барабан се на се. Елитата во пот 1 стандард. :)
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.493
Не дека немаме наклонета ждрепка, ама прошлиот пат кога ни паднаа Шахтар, Леверкузен и не ми текнува уште кој беше, вие тука скокавте и викавте дека прилично тешка група ни се има паднато и да сме осетеле малце како било. Да не барам постови. Леверкузен немале пораз дома 50 утакмици, со Баерн ремизирале, Шахтар го зеле Бернар, Коста и Адриано во форма им биле... Како сега одеднаш стана лесна оваа група? :D или стана лесна Мојс од кога ги испрде Леверкузен 9-1 гол разлика :icon_lol:
Не претерувајте, што полесна група за нас, толку поголеми шанси да испаднеме. Без заебанции.

Едит: Сосиедад беа другите дааа, со најголемиот талент стопер Ињиго Мартинез што си ја стропа у гол у трета минута :D
 
Последно уредено:

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.927
Поени од реакции
4.401
Да не се заебаваме, да бидеме реални, група со Бенфика/Базел/Селтик па и Виљареал до некаде, за Јунајтед никако не е лесна. :coffee:
 
P

pepito*

Гостин
Јуве ќе отпаднеле од група кај што се Сити, Севиља и Менхенглабах.:pos: Ако се пласира Севиља ќе биде на сметка на Сити, Погба ќе ги издиши Јаја Туре и компанија.
 

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
26.786
Поени од реакции
83.448
Е тоа ќе биде интересен дуел, Туре против Погба :)... и двајцата ист тип на играчи, Туре е старо куче, додека Погба е еден од најдобрите на неговата позиција (во стилот на Деви)
 

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Сити доколку немаат проблем со повредени играчи,освојуваат прво место во групата без никаков проблем.

Јувентус лошо започна од сите аспекти.Како прво и прво,еден месец се тегнат со Шалке за Дракслер и на крај тој ќе оди во Волфзбург.Денес не играат Де Брујн и Перишиќ(Интер најверојатно),што значи ќе лупнат многу повеќе пари од Јуве и ќе останат со курот в раце.Веќе се шпекулира дека Волфзбург нуди 30милиони во кеш,а Јуве со триста заебанции до 25милиони нудат.

Пирло и Видал им ја држеа средината,Погба чисто сумљам дека ќе може барем нешто слично да прави.Јак напад,слаба средина.Исто како Милан.

Гладбах ќе го јадат од сите,немаат асален напаѓач и слабо се појачаа.Само Дрмиќ е напаѓач во екипата,а и тој не класичен,туку повлечен како што е во мода сега.А сега за сега,не е ни првотимец.
Им вреди само голманот,другото +- просек.
 

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.304
Поени од реакции
42.015
Premnogu ocekuvam od siti sezonava, epten, ti ebam i pelegrini i sve strasen tim napravija a i mislam deka go dozivuvaat vrvot ovaa godina u forma igracite, na startov od sezonava se ebano strasni, imaat super prv tim i odlicni solucii od klupa, pametno ispazarija iako pak se iznatrosija ali toa ne e bitno.
Streling im legna ko joker u poker, so jesus navas povlekuvaat kontri ko od shala, ture dozivuva vtora mladost, tuka e silva, go sobraa de brujne, Aguero standard se poturue od golovi, go imaat Boni koj ne veruvam deka ke go kreva nosot sto nema da igra mnogu, all in all fenomenalno izbalansiran tim imaat i ebago, bar do polufinale neka doguraat ama mislam deka konecno moze seriozno da se smeta za niv i za samiot vrv u LS.

Do ovaa godina ne deluvaa na takov tim, ali redno bese da '' porasnat '', a mislam deka taa zrelost konecno sezonava ja imaat.
 
P

pepito*

Гостин
Со Туре што се влечи на терен, лев бек Коларов/Клиши јеа рајт. Имаат уште многу милиони за давање.
 

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Само што одбраната му е мизерна и најмизерна што постои..на првата посериозна препрека наречена Баерн,Барса и Реал Мадрид без 5 парчиња во двомечот не му бегаат

Феноменално избалансиран тим биле:pos::pos:..да секако со 100 годишните Коларов,Забалета,Клиши и Сања по бековите каде после 60-70 минута ќе умрат на теренот и секако феноменалните Мангала и Компани каде секој посериозен играч ги прави мајмуни...не заебавајте фудбалот не функционира како шо си замислувате,Агуеро скраја да е ако се повреди кој ќе го замени?..Бони?..порано ги имаа Џеко,Тевез,Балотели,Негредо како замени а сега Бони ќе треба да глуми Џеко по теренот..

Средината со Јаја Туре,Силва и Фернандињо е тамам за во ПЛ,но во ЛШ нормално дека ќе јадат тапани бидејќи против организирани екипи кои играат одбрана не врват такви селски финти кои ги продаваат..да не ме разберите погрешно Туре,Силва и Агуеро се светска класа од играчи но сепак Сити како екипа сеуште не е дораснат и тоа ќе се докажи кога ќе играат во нокаут фазата
 
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.515
Поени од реакции
6.164
^ Бони е Дрогба за Џеко, Балотели и Негредо. Едино Тевез е подобар од тие што ги спомна.
Бони е одличен за бек-ап на Агуеро. А не гледам од поголемите екипи кој има подобар шпиц од Бони на клупа.
 

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
^ Бони е Дрогба за Џеко, и Негредо. .
Ти сериозен си?..Бони подобар од Џеко и Негредо?:pos::pos::pos::pos:

Оди брат излези малце надвор на воздух,олабајсе,прошетај
 

Kajgana Shop

На врв Bottom