- Член од
- 13 септември 2008
- Мислења
- 194
- Поени од реакции
- 259
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2014/10/24/2406486_cacheva_dalech_sme_ot_formulata_za_kabineta_ne_sa/
ne se zdravi i ovie ama aj
ne se zdravi i ovie ama aj
Со ова што го изјавуваш -ти не сакаш да им помогнеш на другите кои сакаат да под дадат документи за бугарски пасош.темата си е супер. насловот исто така. само работата е што на некои членови не им е местото тука.
И што се реши ќе им дадеш на луѓево пасоши или не?!Со ова што го изјавуваш -ти не сакаш да им помогнеш на другите кои сакаат да под дадат документи за бугарски пасош.
Јас и се залагам за комплет топик што ќе им овозможи комплетна прегледност на сите што ќе дојдат, да видат кои документи им требаат, адреси, цени и слично, за сами да си ја обавуваат работата.
Ти не си тој што треба да каже на кој каде му е местото, ти си подреден, ти си ништо- ти си ауф, не постоиш.
Директно у Софија, побрзо,поефикасно,посигурно .... со среќа иначеГде је боље да се предају документа за бугарски пасош, у амбасади Бугарске или да се иде директно у Софију? Која је разлика?
Молим да ми неко одговори...
VO RED PRIMENO NA ZNAENE.[DOUBLEPOST=1414190387][/DOUBLEPOST]
E OVA NE ODI NA DOBRO AMA MISLAM DEKA KE SE SREDAT RABOTIVE NA DOBRO.nE ZNAM TAKA SUM UBEDEN
јас не издавам- Бугарија на сите ќе ми дадеИ што се реши ќе им дадеш на луѓево пасоши или не?!
I SEGA STO SO OVA NEMA DA FORMIRAAT V;LADA NEJKAT VO PREGOVORI SE ?
Se vo pregovori ama ne se znaj uste sigurno ke vidime so ke izlezi od ova.....samo neznam oti ova so go postirav go ima samo na Dnevik.bg i nigde drugo na Novinite,Vesti itn nema nisto za ova,I SEGA STO SO OVA NEMA DA FORMIRAAT V;LADA NEJKAT VO PREGOVORI SE ?
Мислам дека се пишува молба и се наведува причината поради која не си можел да одиш, но дополнително со молбата се приложуваат докази како шо се виза, болнички упат или слично.Dali nekoj znae ako go propustis rokot za dostavuvanje na dopolnitelni dokumenti I gi odneses podocna primer 3 meseca od kako te izvadile vo protokol Dali ke gi prifatat
Dali nekoj znae ako go propustis rokot za dostavuvanje na dopolnitelni dokumenti I gi odneses podocna primer 3 meseca od kako te izvadile vo protokol Dali ke gi prifatat
pa neli se dogovorija uste reformatorive im faleaSe vo pregovori ama ne se znaj uste sigurno ke vidime so ke izlezi od ova.....samo neznam oti ova so go postirav go ima samo na Dnevik.bg i nigde drugo na Novinite,Vesti itn nema nisto za ova,