- Член од
- 17 ноември 2013
- Мислења
- 271
- Поени од реакции
- 686
Jas licno poznavam posirromasni momci koi se gay a nitu se uspesni nitu pak bogati
Па што сум им јас крив кога не се способни да ја искористат својата настраност односно опакост да си го подобрат сопствениот живот ? мислам на Геј Лобито во светот па и кај нас,тие нека киснат овде 12 од 24 часа па не се ни средна класа.Па не се нормално нема ни да бидат..Има доста од нив на форумов. 90% ги знам кои се, и ниеден од нив не е погоре од средна класа. Продавај ја таа теорија каде има маркет за неа. Не ги труј останатите со лични илузии.
Па што сум им јас крив кога не се способни да ја искористат својата настраност односно опакост да си го подобрат сопствениот живот ? мислам на Геј Лобито во светот па и кај нас,тие нека киснат овде 12 од 24 часа па не се ни средна класа.Па не се нормално нема ни да бидат..
Не ти верувам. Осеќам дека ми контрираш.Еве јас не сум гален во животот.Јас си знам како вадам леб.Само немам ич намера да ти се исповедам за тоа каде и во какви услови живеам, ниту да те запознавам лично,само за да ти докажам дека реалноста не е таква каква што ја замислуваме и гледаме во Вил и Грејс.
Не ти верувам. Осеќам дека ми контрираш.
Исто како кога ќе му речиш да си фати женска да види дека е поубаво, и тој ќе ти речи:"сум бил со 300 женски ама поубаво ми е со машко".
Оффф бе колкав букавлист си ти тоа нема никаде на земјинава планета.Јас реков дека Геј Лобито е социјална установа !? Црвен Крст !? стварно не разбирам која ти е целта,дали стварно се трудиш нешто или ипак не ме разбираш.. ти ако не си способен како човек и не си вреден не Геј ако сакаш биди Бог од Грчка митологија Џ-А-Б-Е--Т-И--Е.Знаеш колку од ВАС се денеска на огромни фукнции по светот што по НАТО што по ЕУ благодарение на тоа Геј Лоби и на тоа што нашле МОЌЕН ДЕЧКО ? јас сакав да кажам дека Геј Лобито како второ најјако лоби после Еврејското во светот може да ТИ помогне многу со некои предуслови: ако си Геј,интелегентен,вреден и ''убав''.Тебе ти фали еден предуслов.Геј лобито не е создадено да социјално издржува, да се грижи за ЛГБТ лица, или да им решава проблеми, какви и да ги имаат. За тоа е должна државата. Треба да те враќаме назад во прво одделение да се потсетиш како функционираат работите?
Настраноста да сме ја искористеле. Сум нашол со кого да дискутирам како соговорник и јас ...
Парите ако не те збеснат, што друго. Се чудам само дали Чарли Шин е единствениот лудак што го нема "тоа" пробано.На кратко само да се замешам во дискусијава за војска и пари.Неспорен факт е дека Геј мажите се пред се богати луѓе,успешни и на големи функции.Зошто е тоа така не знам или можеби знам ама од култура нејќам да кажам.Но како и да е тоа се нивните одлики мислам богатство и успех.Знам многу од нив и сите се финансиски добро потковани некои дури претерано и кај нас и во светот,исто така и за успехот,човекот кој ги даде на еден српски разузнавач тајните планови за бомбардирањето на Србија во 1999 беше токму Геј,Италјанец.Беше Генерал на НАТО во тоа време,па мистериозно исчезна веднаш после тоа..
Ах пак значи ти не си педер, ти си Шенка Колозова.Не. Нема да ти рече така. Ќе си поќути и ќе ти каже тоа што сакаш да го чуеш. И не само што ќе ти го каже тоа што сакаш да го чуеш него и ќе ти се нацрта со женска пред тебе, ќе ја лаже и неа и тебе само за да не го сметате за ненормален.
И притоа нема да сте свесни за ништо. Традиција батка.
Ах пак значи ти не си педер, ти си Шенка Колозова.
Не ти верувам. Осеќам дека ми контрираш.
Исто како кога ќе му речиш да си фати женска да види дека е поубаво, и тој ќе ти речи:"сум бил со 300 женски ама поубаво ми е со машко".
Не си буквалист, но го повтори истото што и јас го реков, но во поискурвана верзија. Тоа што го пишав претходно се уште важи, особено сега, кога ја донесе дискусијата на ниво на проституирање за подобра социјална положба. Демек богативе сите така се здобиле со богатство (за хомосексуалците зборам). Нели, бидејќи хетеро-лицата само чесно си го заработуваат лебот .Оффф бе колкав букавлист си ти тоа нема никаде на земјинава планета..
И тоа е потврдено дека се случува кај деца со растројство и трауми од детство. А не кај доброситуирани семејства. Тие што ја осетиле топлината на семејството нормално дека и тие ќе сакаат да си оформат свое семејство. А оние што добиле слобода од родители пијаници или насилници, без домашно воспитание, за жал завршуваат како врзано куче кога ќе отпуштиш.Имаш документарци за геј бездомници кои како деца биле избркани и напуштени од семејствата како кучиња на Василица.
Јас ти кажувам само како стоеле и стојат работите. Имаш сигурно барем една Шенка во опкружувањето.
Следниот пат помисли кој може да е и кога ќе си одговориш на тоа, следно запрашај се зошто го прави тоа,тек потоа следат подлабоки теми за мозгање од типот - зошто мора да е така.
Никогаш не престана да вршиш замена на тези.Но ако, јас сум неуморен за да те негирам.Многу буквално сваќаш,ако не ти е нешто јасно,прашај а не ка празна воденица само мелеш,направи од мравка слон.Јас сум рекол дека Геј Лобито се грижи за сиромашните педери,ај те молам копирај каде реков тоа ? ти тоа ако си ме сватил така си можел прво да прашаш па после да го кажеш твоето (не)точно мислење.Проституирање за подобра социјална положба сум рекол а ? хахахахахахахаха легенда си... О ШКОРПИОН,НИ ГОСПОД НЕ ГИ САКА МРЗИТЕ А НЕ НЕКОЕ ГЕЈ ЛОБИ.ТИ АКО НЕ ВРЕДИШ КАКО ЧОВЕК,ЏАБЕ ТИ Е ШТО СИ ГЕЈ И ШТО ТВОЕТО ЛОБИ Е ЕДНО ОД НАЈЈАКИТЕ ВО СВЕТОТ.НИКАДЕ НЕ РЕКОВ ДА МУ ГО ПУШИШ НА НЕКОГО ЗА ДА ТЕ СТАВИ НА НЕКОЕ ДОБРО РАБОТНО МЕСТО,ТУКУ ДА СЕ ПОКАЖЕШ КАКО ИНТЕЛЕГЕНТЕН,ВРЕДЕН И ЛОЈАЛЕН.ТИ ФАЛАТ ДВА ОД ТРИ ПРЕДУСЛОВИ , РАЗБИРАШ МАКЕДОНСКИ ИЛИ ТРЕБА НА АНГЛИСКИ ДА ТИ ПРЕВЕДЕМ ДЕКА ГЛЕДАМ КА ВТОР МАЈЧИН ЈАЗИК ТИ Е.Кој ѓавол те натера да мислиш дека овде сме да те убедуваме тебе, во "геј агендата"? Ги имаш Грујо и компанија да ти суфлираат за сексуалниот живот, и гледаш, се исплати. Што се замараш со тоа дали некој ќе те убеди тебе во промена на тврдокорен став? Не си научил ни во војска ништо, ни од времето поминато на форуми, како фунцкнионираат работите.
--- надополнето: 7 декември 2013 во 02:58 ---
Не си буквалист, но го повтори истото што и јас го реков, но во поискурвана верзија. Тоа што го пишав претходно се уште важи, особено сега, кога ја донесе дискусијата на ниво на проституирање за подобра социјална положба. Демек богативе сите така се здобиле со богатство (за хомосексуалците зборам). Нели, бидејќи хетеро-лицата само чесно си го заработуваат лебот .
Продуховен фанатик. Кога карактерно немаш смисла, не гледам зошто би имал и овдека .
Тоа со Грујо што ме тангираше ме навреди.Кој ѓавол те натера да мислиш дека овде сме да те убедуваме тебе, во "геј агендата"? Ги имаш Грујо и компанија да ти суфлираат за сексуалниот живот, и гледаш, се исплати. Што се замараш со тоа дали некој ќе те убеди тебе во промена на тврдокорен став? Не си научил ни во војска ништо, ни од времето поминато на форуми, како фунцкнионираат работите..
Пак пишуваш нешто што не можеш да го докажеш.Има доста од нив на форумов. 90% ги знам кои се, и ниеден од нив не е погоре од средна класа. Продавај ја таа теорија каде има маркет за неа. Не ги труј останатите со лични илузии.