Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Сонував голема желка ми влезе всоба преку балкон... ?

Ова над мене и плус побарај помош од најблиските, да ти помогнат ако навлезеш во некои непријатни ситуации.

Веќе 2 дена по ред сонувам како правам сообраќајка, целиот сум со крв и се будам веднаш.Што може да значи ова да не е дека многу ќе живеам :P хахаха

Шо значи да сонуваш кај шо некој ти го треси креветот да се разбудиш?

aj nekoj ako se razbira...so znaci drva seceni da sonuvas i zlato?

Ке праиш у недељу ајвар и ке ти испадне боја како малиџано
: )))

Не шалу се, сечени дрва значи дека ке бидеш почитувана млада дамо, а злато значи загуба на пари или ке имаш голем трошак(за дрва пиперке и сфе што иде за ајвар : )))

Ке праиш у недељу ајвар и ке ти испадне боја како малиџано
: )))

Не шалу се, сечени дрва значи дека ке бидеш почитувана млада дамо, а злато значи загуба на пари или ке имаш голем трошак(за дрва пиперке и сфе што иде за ајвар : )))

Ajvarot , mlado momce , e oddamna veke napraven:D

Во последен период постојано ја сонувам мојата мртва баба.
така и претходнава вечер.
Сонувам како спијам во стариот дел од куката,односно во делот кај што живееја баба ми и дедо ми.И доага баба ми и ме зема во раце и ме води некаде...WTF?What does mean that?Што треба да направам за да не ја сонувам повеке...Секоја вечер ја сонувам од кога почина,и тоа се соништа слични на овој кој што го опишав погоре.

Сонувам како спијам во стариот дел од куката,односно во делот кај што живееја баба ми и дедо ми.И доага баба ми и ме зема во раце и ме води некаде...WTF?What does mean that?Што треба да направам за да не ја сонувам повеке...Секоја вечер ја сонувам од кога почина,и тоа се соништа слични на овој кој што го опишав погоре.

Треба да одиш на курс по англиски, таму сакала да те води баба ти.

Треба да одиш на курс по англиски, таму сакала да те води баба ти.

Поставив обично прашање ако не знаеш да одговориш не терај сеир,патем не си интересна ке те замолам да се повлечеш ако немаш одговор.А што се однесува со мојот англиски јазик добро го владеам,ти не се грижи :D Мислев What the fuck,и What does mean that...Значи оделно,не ме јади за една грешка.И за мртви сеир не се тера... И не знам зошто воопшто објаснувам.Фала.

Чил :*

Поставив обично прашање ако не знаеш да одговориш не терај сеир,патем не си интересна ке те замолам да се повлечеш ако немаш одговор.А што се однесува со мојот англиски јазик добро го владеам,ти не се грижи :D Мислев What the fuck,и What does mean that...Значи оделно,не ме јади за една грешка.И за мртви сеир не се тера... И не знам зошто воопшто објаснувам.Фала.
Чил :*

Соништата се одраз на нашата потсвест,не им придавај големо значење.
Пробај да не мислиш повеќе на нив!

Знам дека да сонуваш како ти паѓаат заби е нешто лошо. Јас сонував како кецот ми е скршен (стварно го скршив пред неколку години) и почнува крв да ми тече. Мајка ми видела и ми рекла леле ова мора да се вади да ти стваат нов заб. Сум отишла на забар и тој рекол абе не мора да се вади, малце ти е набиен во непце затоа ти тече крв и рекол дека може да го направи. Е сеа не памтам дали сум седнала да ми го прави ама тоа е од прилика. :D Што може да значи сонов?

..pokojnite doagjaat da ne posetat osobeno koga imaat nekoja ...vazna...poraka za nas , inaku ne mozat i ne im e dozvoleno, ama vo tvojot slucaj ocigledno se raboti za nesto sto treba da go znaes, saka da ti kaze nesto , pokaze, zatoa te vodi, ama izgleda stravot deka te sprecuva da pojdes so nea za da doznaes, nemoj da se plasis, taa sigurno nema da ti napravi nesto loso, ama sepak toa e tvoj izbor, znaj deka doaagja za tvoe dobro i za dobro na semejstvoto, do drugite mozbi ne moze da pristapi , zatoa se pojavuva kaj tebe... ako ne uspee nekoe vreme, ili ako ne razberes, ke prestane....

Што значи на сон да сонуваш како излетуваш во провалија со кола? на истото место (иако појма немам каде е) сонувам веќе 2пат како излетувам со колата, во последниот сон два пати во истиот сон сонував како излетав. Значи тргнувам со колата од пред куќата кај мене, улициве се како во населбата каде што живеам и таман излегувам на некој магистрален пат си возам најнормално и губам контрола и одлетувам во провалијата која е огромна. Многу гадно чувство рипнав од кревет како да е вистински во тој момент, премногу реален беше сонот.

Што значи на сон да сонуваш како излетуваш во провалија со кола? на истото место (иако појма немам каде е) сонувам веќе 2пат како излетувам со колата, во последниот сон два пати во истиот сон сонував како излетав. Значи тргнувам со колата од пред куќата кај мене, улициве се како во населбата каде што живеам и таман излегувам на некој магистрален пат си возам најнормално и губам контрола и одлетувам во провалијата која е огромна. Многу гадно чувство рипнав од кревет како да е вистински во тој момент, премногу реален беше сонот.
obrni vnimanie na sebe, na ona sto go rabotis momentalno,sto sakas da go postignes(dobies), nesto sto smetas deka e gotovo, zvrseno, dobieno, ... razmisli malku za ovie raboti sto gi spomnav, probaj da povrzes so stvarnosta, ke najdes sto e... najverojatno te ocekuva nekoe neprijatno iznenaduvanje , pad , ili otkazuvanje od nesto povrzano so seto toa...

obrni vnimanie na sebe, na ona sto go rabotis momentalno,sto sakas da go postignes(dobies), nesto sto smetas deka e gotovo, zvrseno, dobieno, ... razmisli malku za ovie raboti sto gi spomnav, probaj da povrzes so stvarnosta, ke najdes sto e... najverojatno te ocekuva nekoe neprijatno iznenaduvanje , pad , ili otkazuvanje od nesto povrzano so seto toa...

падови колку сакаш, откажувања пробувам да издржам и да не се откажам али некако кон таа страна тежи повеќе така да ќе видиме. Фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom