Почнува со panchline од Yo Momma вицевите, демек се надоврзува на тоа дека овој му ја споменал мајка му во неговиот верс, а никаде не ја спомна...
Ја спомна бе, рече нешто као "у кревету твоја мама је права бомба", почетокот на Грас беше ребатал и имаше еден слаб флип на името на KZA и толку, дефинитивно се гледа дека е про, команда со рингот и со публиката...
Смешно звучат оние "you look like [insert actor's name]" споредби на српско-хрватски (каков и да е), "на фацу брате исти си ко [insert actor's name]"
Овој Рима растур го напраи бе xD Мајстор. Адам е стварно ѕвер, типот си го има срањето, преглеав и некои други снимки од него, се прашувам само колку "Eва го сака моето овошје/јаболко или змија" панчови фрлиле против него
jas pretpocitam spremen battle.....si go znaes protivnikot eve za sledniot mesec i imas vreme da se spremis mesec dena....i tuka imas prava stvar poso nema da gleas nekoj da se pletka da se maci,poso fakt e deka da rokas freestyle na lice mesto treba da si roden so takov talent....so spremanje site bi imale ednakvi sansi za pobeda....
Абе има и такви добри бетлови, ама од спремните ми се допаѓаат само Grindtime 2008 ретко 2009, после тоа некако премногу гимики воведоа како на пример double-time што според мене е чисто срање, има премногу нехаризматични фаци со текстови полни мултис и без добар delivery.
Eyedea е секако ѕвер иако имал боље бетлови од овој со многу поопасни противници, еве коа веќе постираше нешто америчко, ова ми е меѓу омилените бетлови, и најверојатно едно од најдобрите некогаш одржани.
нивото на мадафакери е преголемо
полно е со ребатали, флипови и скил насекаде