Музичка берза, инструменти, музичари, бендови...

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Бил некој до Мими овие денови да ми каже што гитарчиња имат од Squier?

Пеџо

Фаличниот Ром
Член од
28 февруари 2013
Мислења
65
Поени од реакции
27
Бубњар за бенд?
-жанр: џез,рок,метал.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Извините дечки ми треба помош. Го има ли некој бројот од Гино (Архангел)? Ми треба за да ми направи сетап на гитарата :)

B

Blade Torch

Гостин
барам француска еротска музика , па препорачајте што да симнам . Имам фатено понекогаш на радио , многу убаво звучи . Женски глас рецитира нешто секси , а музиката отпозади врвови !

Член од
5 јануари 2008
Мислења
66
Поени од реакции
17
Продавам / Менувам Digitech Whammy IV . Да не го фалам многу , се знае Whammy што е. Го користат Том Морело од Rage Against The Machine,David Gilmour, Joe Satriani, Steve Vai, Petrucci, Jimmy Page итн. Моето е 4-та генерација или тоа што го користи Mett Bellamy од Muse. Оди комплет во пакет со нов оригинален адаптер и кутија. Едино нешто што му фали е упатството, ама го има на нет во pdf верзија. Нема една флека на него, и го продавам за 9000 (има простор за ценкање) или пак го менувам за педали/а или пак некоја акустична во тој price range :D

Член од
5 јануари 2008
Мислења
66
Поени од реакции
17
Продавам / Менувам Digitech Whammy IV . Да не го фалам многу , се знае Whammy што е. Го користат Том Морело од Rage Against The Machine,David Gilmour, Joe Satriani, Steve Vai, Petrucci, Jimmy Page итн. Моето е 4-та генерација или тоа што го користи Mett Bellamy од Muse. Оди комплет во пакет со нов оригинален адаптер и кутија. Едино нешто што му фали е упатството, ама го има на нет во pdf верзија. Нема една флека на него, и го продавам за 9000 (има простор за ценкање) или пак го менувам за педали/а или пак некоја акустична во тој price range :D
Еве линк од огласот од Пазар 3

http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1355394-Digitech-Whammy-IV-Pedala

И се премислив околу цената .....цената му е 7500 и може и замена за некој велосипед, нормално иста цена/стање :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Шо пари се продаваат саксофоните знае ли некој и каде може да се набават

Пеџо

Фаличниот Ром
Член од
28 февруари 2013
Мислења
65
Поени од реакции
27

Шкупо.
Иди у кинеската `Смешко`.
Али консултирај се со некој прво, варлива класа се дувачкиве, треа ептен искусњак за да препознае.
У Смешко мислам дека се движат околу 400-600 евра.

Член од
7 февруари 2011
Мислења
211
Поени од реакции
105
Извините дечки ми треба помош. Го има ли некој бројот од Гино (Архангел)? Ми треба за да ми направи сетап на гитарата :)[/q
A da probas sam da si napravis udri harmonic(flazolet) na 12 pole pa pretisni so prst na 12 i ako odgovaraat ok ako ne vrti na kobilicata dodeka ne ti zvucat priblizno ok.... ne e tesko ima na youtube bitno e koga ke sviris od 1 do 21 pole otprilika da drzi stim gitarata e sega ne baraj perfekcija ipak gitara e ne e nuklearna raketa

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.655
Поени од реакции
59.580
Случајно ја најдов странава. Музичка продавница во Прилеп.
Имаат некој избор на саксофони, погледни си... :)
http://marsimo.mk/instrumenti?page=shop.browse&category_id=341

Во Скопје во Интергрос сум видел продаваат. Незнам по која цена, но не би требало да се многу скапи
Продаваат кинески инструменти, за пониски цени
На нивниот сајт пишува "Саксафони и дувачки инструменти од 14 000 денари" :)

Член од
10 декември 2011
Мислења
228
Поени од реакции
150

epiphone texan ft 79
За шо пари можам да ја дадам?

Член од
5 јануари 2008
Мислења
66