Visual basic програмирање

• Креатор на темата Креатор на темата bad_boy
  • Време на започнување Време на започнување
pLaToOn

го пробав ова што го предлагаш, и ја инсталирав и 4-тата, ама нема промена.
Благодарам.

Нешто други тогаш прави проблем. Ако работиш на 7-ца пробај на XP (јас поради слични проблеми чувам машина со XP).

Нешто други тогаш прави проблем. Ако работиш на 7-ца пробај на XP (јас поради слични проблеми чувам машина со XP).
на XP работам.

Може ли некој да ми каже поради кои проблеми може да има проблем при инсталирање на ActiveX-и кај visual Studio 6?

Zdravo, jas sum nova na forumov & mi treba pomos, ako nekoj znae : Kako da se izraboti programa vo Visual Basic 6:
a) Sto ke gi ispise site indeksi na site pikseli
b)Da se izbrojat site komponenti

P.s Sekakva pomos \ sovet = Dobredojdeni ! :D

Ајде господа VB-аши малку да ми помогнете. Ми треба код за креирање звук. Доволно ми е да добијам одредена фреквенција (нпр. 400 херци). Останатото можам и самиот да го испрограмирам (времетраење на тонот, пауза и сл.).
Однапред благодарам.

Ајде господа VB-аши малку да ми помогнете. Ми треба код за креирање звук. Доволно ми е да добијам одредена фреквенција (нпр. 400 херци). Останатото можам и самиот да го испрограмирам (времетраење на тонот, пауза и сл.).
Однапред благодарам.
Види овде мислам дека ова е тоа што го бараш.

вака. И помагам на сестрами за В бејзик проект за на факс со датотеки, арно ама заглавив нешто.
Имам 30 check box -а.
Тие треба да ги поделам на 10 подгрупи по 3 check-box
Ми треба да можам да селектирам 1 од 3 check-box.
Работам во В Студио 6ка.
Проблем е тоа што кога ќе го уклучам програмчето, може да се селектира 1 од 30 check-box.
Помош некој?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom