SunWireless интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Акаша
  • Време на започнување Време на започнување
Оти не можам од лаптоп-от да го користам сан вајрлесот ,на обичниот PC нема проблем се инсталира рутеро и си работи , коа пробувам да се конектирам од лаптопот , ми го дава хом пејџот на сан вајрлес и пише :Внесете го 16-ет цифрениот код од вашата при пејд картичката ?

Оти не можам од лаптоп-от да го користам сан вајрлесот ,на обичниот PC нема проблем се инсталира рутеро и си работи , коа пробувам да се конектирам од лаптопот , ми го дава хом пејџот на сан вајрлес и пише :Внесете го 16-ет цифрениот код од вашата при пејд картичката ?

Здраво @Pazzo Pazzini , направете PPPoE конекција на лап-топ компјутерот и логирајте се со Вашето корисничко име и пасворд.
Ако имате дополнителни проблеми, Ви стоиме на располагање тука или можете да се јавите во контакт центарот во било кое време на броевите во потпис.

Поздрав

,,,dali i koga sunwireless misli da emitira, signal vo delot na avtomobilskata ulica,,kade se pretstavnishtvata na tojota BMW avtomobile sk ,,,sistina,,,replek hubo market,,,,,
,,,seušte li e potrebna dopolnitelna oprema za ovoj reon ili signalot e pojaĉan,,,,no kolku što možam da zabeležam wifi signalot ma sunw. ,,,go nema,,
dali ima promeni na podobro,,,
,,,seušte l

Здраво @shutrak

За тој реон е потребно користење на дополнителна корисничка опрема.

Без опрема сервисот се користи во хотспот зоните (обично места каде има голема фрекфренција на луѓе постојано како плоштади, аеродром, автобуска, кафичи, хотели, ст. домови итн..)

Доколку сте заинтересирани за користење на сервисот можете да се јавите во нашиот кориснички центар за поддршка на броевите во потпис за да направат налог и да Ве посети наша техничка екипа.

Поздрав

Како е интернетот? Задоволни? :)
,,,ako imash vo blizina repetitorska tochka internetot za tie pari e prva liga,,,6G za 300Den,,,nanazad tukurechi 8 god. go koristev bez problemi na laptop i toa vo dvizhenje,,,a dokolku e signalot slab sepak ti se potrebni pojachala za signal,,,[DOUBLEPOST=1413424662][/DOUBLEPOST]
Како е интернетот? Задоволни? :)
,,,ako imash vo blizina repetitorska tochka internetot za tie pari e prva liga,,,6G za 300Den,,,nanazad tukurechi 8 god. go koristev bez problemi na laptop i toa vo dvizhenje,,,a dokolku e signalot slab sepak ti se potrebni pojachala za signal,,,

кај мене дома преку ви фи на телефонот факјам SunWireless KO20 без лозинка а не отвара никаква страна .. што е тоа ?

Прашав и во темата за ТоталТв, а гледам имало и тема само за нетот, се мислам да се префрлам на пакетот од ТоталТв, ама ме занима искуство за интернетот од SunWireless, каква е стабилноста, дали е добра брзината, согласно тоа што се нуди и дали е навистина неограничен или не :) Исто така, има две опции WADSL и ADSL, па што би било подобро?

Прашав и во темата за ТоталТв, а гледам имало и тема само за нетот, се мислам да се префрлам на пакетот од ТоталТв, ама ме занима искуство за интернетот од SunWireless, каква е стабилноста, дали е добра брзината, согласно тоа што се нуди и дали е навистина неограничен или не :) Исто така, има две опции WADSL и ADSL, па што би било подобро?

Секако дека АДСЛ е подобро. Пријатели мои имаат земено таков пакет и не ми се пожалиле. За телевизија се испофалија со каналите така да не верувам дека е лошо. Јас не би одел на WADSL тоа е подложно превише на варијации.

Дали сеуште може да се логира на sunwireless преку one

Дали некој користи SunWireless преку ТоталТв? дај споделете логин, ќе ви платам за преостанатите месеци.

Дами и господо, корисници на SunWireless, сакам да Ве запрашам, да не знаете кој е Username-от и Password-от од овој оператор, бидејќи имало Wi-Fi во студентскиот дом „Пелагонија“, но не можел колегата да пристапи.
Па постои ли некое решение да ми / му искочите во помош?

Дами и господо, корисници на SunWireless, сакам да Ве запрашам, да не знаете кој е Username-от и Password-от од овој оператор, бидејќи имало Wi-Fi во студентскиот дом „Пелагонија“, но не можел колегата да пристапи.
Па постои ли некое решение да ми / му искочите во помош?
Не кажуваат. Во тримакс книжарницта има ваучер со код да се купи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom