Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 13.987
- Поени од реакции
- 23.593
Се уште сум под импресии дека повеќе се славеше што Хакан не освои титула него ли тоа дека Милан освои, али ок.![]()
Да ти пројда импресиите

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се уште сум под импресии дека повеќе се славеше што Хакан не освои титула него ли тоа дека Милан освои, али ок.![]()
Спремен е, само чека Ди Марцио да го потврди КетелаeреСе надевам Пиоли ќе му даде неколку минути на Ибра во финалето со оглед на тоа дека уште во прво полувреме Ноа Ланг и Чарлс Де Кетелере ќе го решат победникот.
Прегледај го приврзокот 335633
Се надевам Пиоли ќе му даде неколку минути на Ибра во финалето со оглед на тоа дека уште во прво полувреме Ноа Ланг и Чарлс Де Кетелере ќе го решат победникот.
Прегледај го приврзокот 335633
Најлошата забава во светот на забавите би било ова.И нормално, забава без Пирло со чаша во рака и неколку промили алкохол во крвта не е забава.
3-4-1-2Дали Интер може да издржи да има тројца скапи фудбалери, со солидни плати и желни за првотимски статус, на само две позиции?
Пеп ја има таа ротација во Сити, но во Италија не сум сигурен дека има клуб, тренер, а и спремни "ѕвезди" фудбалери за такво нешто.
Кој би бил подготвен да биде во втор план од Лукаку, Лаутаро и Дибала? Лукаку се враќа во Интер поради тоа што не беше во прв план во Челзи, Дибала бараше да биде центарот околу кој ќе се врти се во Јуве, не ми делува дека е подготвен сега да биде играч за ротација. Лаутаро моментално е најдобар од сите нив, по однесувањето и прикажаното заслужува не само првотимски статус, туку и да им е главна точка на нивниот проект.
Инзаги да игра со тројца во напад? Да извади еден од среден ред, од одбрана би било потешко? Дибала да работи дефанзивно? Броз со Барела во средина?
Скриниар?3-4-1-2
скринар-де вриј- бастони
Дамфрис-брозович-барела-госенс
Дибала
Мартинез-лукаку