Lidl маркети и во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за отварање на Lidl маркети во Македонија?

• Вкупно гласачи
    282
Лидл што се прави во таа нова населба кај Годи/Слвија/Мерцедес однадвор изгледа дека е готов, наводно од 1 јануари 2026 ќе работел.

Инаку таа населба многу ми се допаѓа како се развива, порано беше вукојебина но откако се почна со инвестиции мислам дека ќе биде одлична со тоа што доколку не се спои со Ист Гејт и мостот на пијаницата ќе биде огромна гужва, треба да се направи мост од Ново Лисиче до Хиподром за да се заобиколи и да се излегува директно на автопат или до Илинден. Или кога се оди од Аеродром одма на првата крстосница да се отвори пат директ до Триангла кај Лајка што е отприлика.
mart 2026 e neoficijalno za start na lidl

Лидл што се прави во таа нова населба кај Годи/Слвија/Мерцедес однадвор изгледа дека е готов, наводно од 1 јануари 2026 ќе работел.

Инаку таа населба многу ми се допаѓа како се развива, порано беше вукојебина но откако се почна со инвестиции мислам дека ќе биде одлична со тоа што доколку не се спои со Ист Гејт и мостот на пијаницата ќе биде огромна гужва, треба да се направи мост од Ново Лисиче до Хиподром за да се заобиколи и да се излегува директно на автопат или до Илинден. Или кога се оди од Аеродром одма на првата крстосница да се отвори пат директ до Триангла кај Лајка што е отприлика.
Школо јок, градинка јок, паркови јок. Цигани еден куп.

Школо јок, градинка јок, паркови јок. Цигани еден куп.

Како што реков сега почнува да се развива, треба да се прави градинка меѓу зградите позади Мерцедес (има плац и финансии од Орбан), за училиште се планира е сега кога ќе биде... За паркови ете го кеј и Аеродром на 2 минути.

За циганите најлесно, јас каде што живеам во КВ имаше цигански камп со децении ама кога почна да се средува и урбанизира цела населба ги избркаа за помалку од една недела.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom