HTC 8X и HTC 8S

Јас по се изгледа ќе го добијам утре ако ми го донесат од Глобко зошто го нарачав преку интернет па ќе кажам мислење.Се надевам дека ќе ми се погоди и сигурно дека ќе биде многу подобар одколку мојот сегашен телефон,со Андроид систем кој го замразев што на секој 2-3 месеци нова верзија вадат и никако да ги следиш освен ако немаш Самсунг S5.

Јас по се изгледа ќе го добијам утре ако ми го донесат од Глобко зошто го нарачав преку интернет па ќе кажам мислење.Се надевам дека ќе ми се погоди и сигурно дека ќе биде многу подобар одколку мојот сегашен телефон,со Андроид систем кој го замразев што на секој 2-3 месеци нова верзија вадат и никако да ги следиш освен ако немаш Самсунг S5.

36 месеци има подршка за windows phone 8 телефоните, што значи дека во тие месеци ти ќе добиваш мали сигурности апдејти но и поголеми апејти, сега очекувај 8.1 верзијата да си имаш апдејт. (Ако не ти се чека има решение уште сега да се апдејтираш на бета верзија).

А дали ќе има 8.2 или 9.ка апдејт премногу е рано да се кажи. Сепак очекуваме уште еден поголем апдејт кој би дошол на овие телефони.

Го земав конечно телефонот.На прв поглед одличен,брз е и до сега само надоградби му правам :).Не знам ни до кај стигнав,дали до GDR 3 стигнав од толку надоградби :D.

Го земав конечно телефонот.На прв поглед одличен,брз е и до сега само надоградби му правам :).Не знам ни до кај стигнав,дали до GDR 3 стигнав од толку надоградби :D.

8х така?

Да 8x земав одличен е од почеток за поматаму ќе видиме.Ме плаши батеријата брзо се троши,ама па го чепкав многу.Се надевам по два дена ќе ми држи со нормална употреба.

Презадоволен сум од телефонот,пред се многу брз и со многу добар екран што ми беше многу важно.Едно нешто што ме нервира е тоа опцијата за гласот каде што се едно исто е и за ѕвонење и за музика слушање.Нестрплив сум да излезе 8.1 верзија па и некои ситни но важни недостатоци како ова да го средат.Исто така и action centar што го нема ама и тој го чекам со новата верзија.

Презадоволен сум од телефонот,пред се многу брз и со многу добар екран што ми беше многу важно.Едно нешто што ме нервира е тоа опцијата за гласот каде што се едно исто е и за ѕвонење и за музика слушање.Нестрплив сум да излезе 8.1 верзија па и некои ситни но важни недостатоци како ова да го средат.Исто така и action centar што го нема ама и тој го чекам со новата верзија.

Ако си спремен можеме да те апдејтираме на 8.1 без проблем :).

Знам со preview ама не знам дали да го направам?Сега го земав телефонов.

Има некој ситни проблеми, но не е ништо страшно воопшто. Баш е ок, сепак е бета верзија, но ќе си добиеш финална верзија со апдејт пофторно не се секирај :).

Знам хтц си работи за нивната верзија посебно, така да ќе имате други додатоци од хтц само за вас.

Го инсталирав 8.1 софтверот и ми цица многу батерија.Дајте некој совет што да правам за да ми трае повеќе.

Дечки имам ХТЦ 8С сабајлево станувам и телефонов нешто се укочил цел, не реагира, не сака ни да се исклучи, дури ни со вадење на картичката не реагира .... едноставно цело време пишува resuming.... и тоа е тоа . Нешто помош што би направил ???

edit: најдов 12 сек сум требал да држам само на power дугмето

Последно уредено:
Ајмо некој исповед од 8х како сте задоволни, гледам на алиекспрес ефтинурија се сега...

Момци, можи некој да ми кажи како да пуштам втора линија на HTC 8S?
Додека бев на припејд имаше две линии, но кога се префрлив на пост пејд ми се изгуби втората линија...

Момци, можи некој да ми кажи како да пуштам втора линија на HTC 8S?
Додека бев на припејд имаше две линии, но кога се префрлив на пост пејд ми се изгуби втората линија...

На кој оператор си?

*43# врти и види дали работи :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom