Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.885
Еве и тука да пишам, ќе му треба и на некој друг ...Здраво, овие денови ќе купувам 8S , може да ми кажете некој импресии? И сакам исто така да пробам нов софтвер, мада знам дека wp8 нема да ме разочара Само да прашам како се става рингтон, и песни, и шо им е тоа со битс бај дре знакот одзади, демек слушалките се такви или? Фала.
работи брзо и без лагирања иако не е флегшип телефон туку е во некоја средна класа со десире икс
рингтон се става преку апликација или да го поврзеш на пц да скратиш дел и да го ставиш како рингтон, не е еден клик сет ес рингтон како кај андроид
маркетот нивни на wp8 е посиромашен, ама ги има оние must have app како фб, скајп, вибер, whatsapp итн ...
се на се одличен телефон за ефтини пари и земај го ако можеш!
А да изработката е мноооогу квалитетна, целиот е затворен и само еден мал дел излегува каде што се става сим и ммц, другото е затворено, што значи не крцка и е цврст кога ќе го држиш во рака
--- надополнето: 28 февруари 2013 во 23:18 ---
Штознам разлика нема некоја, во составот само, на корисникот не му е битно која е којаА каква е оваа Li-Po батерија, која е разликата со Li-Ion? Знаеш нешто повеќе да ми кажеш околу ова? Пошто на gsmarena пишува дека е non-removable :/ И еве сеа глеам на Wikipedia,
Time durability 24–36 months
ако толку те интересира прогуглај што е разликата мада што е битно незз