Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој како се додава ГИФ на стори на ФБ за андроид? Гледав некои начини низ нет но кај мене не излева полето за ГИФ..
Автоматски споено мислење:

ЕДИТ: сега видов дека само за iOS моментално ја има опцијата

Последно уредено:
Знае некој како се додава ГИФ на стори на ФБ за андроид? Гледав некои начини низ нет но кај мене не излева полето за ГИФ..
Автоматски споено мислење:

ЕДИТ: сега видов дека само за iOS моментално ја има опцијата

На Андроид нема опција за ГИФ.

Постои ли начин да вратам избришани пораки од Messenger?

Пробав download data од профил ама не ги враќа избришаните. Некој да знае нешто што функционира?

Постои ли начин да вратам избришани пораки од Messenger?

Пробав download data од профил ама не ги враќа избришаните. Некој да знае нешто што функционира?
Не мојт, заминати се тие.

Интересен новиот дизајн сличен како на мобилната апликација.
Темната верзија изгледа супер. Не замара толку очи

Zoso bilo koj so da share-ne na fb mene u notifications mi stiga ? I jas sto share-nuvam stvari kaj drugi lugje im stiga u notifications. I moite prijateli mi kazaa deka isto i niv im se slucuva toa .. kako da se ugasne ? Valjda neso novo e

Како да го избришам/блокирам срањево ковид-19 инфо центар пошто нити сум го лајкувал нити мислам да учествувам во играва глобалистичка...отварање на "прва" да видам што перење (мозок) е у прашање и одма сличица од јога упражњавање и тако даље...а ја сум алергичен на такви работи и тако даље...

Zoso bilo koj so da share-ne na fb mene u notifications mi stiga ? I jas sto share-nuvam stvari kaj drugi lugje im stiga u notifications. I moite prijateli mi kazaa deka isto i niv im se slucuva toa .. kako da se ugasne ? Valjda neso novo e
Види да не сте си во Close Friends ставени меѓусебе, или пак да имате одбрано да ви стигаат нотификации на секој нов пост.

Sakam da napravam 1 fb pod drugo ime i prezime (laze) no samo sto ke go napravam nema ni 30 minuti odma fb mi go brise , sto e finta?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom