- Член од
- 3 септември 2020
- Мислења
- 372
- Поени од реакции
- 1.492
Само иптв дружеZdravo dechki
Planiram da stavam satelitska ama mi trebaat samo kanali od exyu, se isplati li ili bolje e iptv
Само иптв дружеZdravo dechki
Planiram da stavam satelitska ama mi trebaat samo kanali od exyu, se isplati li ili bolje e iptv
Нема нигде Тотал тв како што гледам. Најверојатно смениле картици и сега се чека време да се добијат и шеруваатНекој да понуди добар cccam од Алиекспрес што ќе отвора некој канали од ЕхЈу или нема веќе таков. Испробав неколку, само шпански, полски канали отвараат.
Imas na net milion ponudi pisi cccamДали и каде може да се најде добар шеринг за дримбокс, и дали некој знае дали има страна каде се нуди таква услуга освен на реклама 5 и пазар 3 ?
Имам јас,30тина евра на година беше,доста солиден,јас го користам веќе 3та годинаKako idi se potesko gi nema ni na Aliexpres, eden aktivirav samo polski kanali otvora i tie kocat.Ako ima nekoj neka preporaca stranica kaj da poracame poasolen cccam.
Ако може пушти ми инфо и мене, би платил и повеќе ако е солиденИмам јас,30тина евра на година беше,доста солиден,јас го користам веќе 3та година
Имам egygold, во задно време почна да ми зеза кинезот. Не отвара скај, пинк работи одлично и полските хбо. Барав нешто плус да не има некојMaxtv ги отвара пола од каналите, пинк ги отвара сите, тотал тв нигде не отвара веќе години, за другите незнам, албански спортски канали видов дека отвара, земете тест линии, пробајте.
Sent from my SM-A325F using Tapatalk