Bet365 - обложувајте се преку интернет!

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Момци,прима ова виза од комерцијална?
--- надополнето: 12 октомври 2012 во 02:09 ---
Момци,прима ова виза од комерцијална?

Дали ке ме банираат ако играм само на црвено или црно на рулетот што е на Bet365?

Знае некој како оди со данокот ако се кладите на bet365? Јас еве играм година дена, фатив добра паричка и некои ми зборат дека треба да го пријавам, а нели државата ќе ги забранува и ќе отвара своја преку државна лотарија за да наплаќа данок. Има некој инфо околу овие работи ?

Знае некој како оди со данокот ако се кладите на bet365? Јас еве играм година дена, фатив добра паричка и некои ми зборат дека треба да го пријавам, а нели државата ќе ги забранува и ќе отвара своја преку државна лотарија за да наплаќа данок. Има некој инфо околу овие работи ?
Вади ги на скрил и вади си ги постепено пример по 100е максимум за да не те заприметат.

абе момци, може да се игра на бет365? Законски е?
да не треба нешто даноци, такви раб да се пријавуваат??

Последно уредено:
абе момци, може да се игра на бет365? Законски е?
да не треба нешто даноци, такви раб да се пријавуваат??
Кај нас колку што знам со закон е забрането онлајн обложување, но можеш да се регистрираш и да играш. Данок ќе треба да пријавиш доколку вадиш на картичка мислам повеќе од 1000 евра, доколку не пријавиш можно од ујп писмо да ти пратат за да платиш.

Едно прашање само имам пари на бет365 , дали да ги ваѓам на мојата картичка директно или што да правам ме плаши ова со даноков

Едно прашање само имам пари на бет365 , дали да ги ваѓам на мојата картичка директно или што да правам ме плаши ова со даноков
Доколку се работи за мала сума нека не те плаши.

Deposit Unsuccessful

There has been a problem processing your deposit.

Please check the details you have entered are correct and try again or change to use another payment method.

Зошто не ја прима картичката? Сите полиња ги пополнив со точни информации, број на кредитна картичка, сигурносен код, бет365 пасворд...
Инаку картичката ми е од Стопанска банка (VISA Electron).

Deposit Unsuccessful

Please check the details you have entered are correct and try again or change to use another payment method.

Зошто не ја прима картичката? Сите полиња ги пополнив со точни информации, број на кредитна картичка, сигурносен код, бет365 пасворд...

Прво, Стопанска Банка користи посебна картичка за плаќање на Интернет, која нема врска со оваа твојата. Второ, дури и со таа интернет картичка на Стопанска Банка нема да да можеш да уплатиш на Бет365, затоа што Стопанска Банка ги блокираа трансакциите спрема интернет кладилниците.

Deposit Unsuccessful

Ти треба Виса Електрон од НЛБ тутнска

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom